Închide meniul

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948! Marius Croitoru și-a adus fiul la echipa lui Adrian Mititelu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 iunie 2022, 16:50

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948! Marius Croitoru și-a adus fiul la echipa lui Adrian Mititelu

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948

David Croitoru, anunțat oficial la FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948. Puștiul de 18 ani îl urmează pe tatăl său, Marius Croitoru, la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Croitoru e a treia achiziție a verii pentru FC U Craiova 1948, după portarul Ionuț Gurău, venit de la Unirea Slobozia, și fundașul central portughez Andre Duarte, venit de la CF Estrela.

David Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948

„Suntem încântați să anunțăm faptul că David Croitoru este noul jucător al echipei alb-albastre. Mult succes în tricoul Științei, David!„, e anunțul oficial făcut de FC U Craiova 1948.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fotbal Club Universitatea 1948 (@fcucraiovaofficial)

David Croitoru a bifat șase prezențe în sezonul trecut al Ligii 1 pentru FC Botoșani, fără să reușească un gol sau un assist.

Reclamă

David Croitoru a debutat în Liga 1 în august 2020, într-un meci FC Botoșani – Gaz Metan 4-1.

Marius Croitoru ar fi plecat de la FC Botoșani din cauza lui David Croitoru

Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

FC U Craiova 1948 îl vrea și pe Jaja Silva

Marius Croitoru vrea să-l îl aducă la FC U Craiova 1948 și pe Jaja Silva, fostul său elev de la FC Botoșani.

Potrivit prosport.ro, Jaja Silva nu s-a prezentat la antrenamentele lui FC Botoșani după plecarea lui Marius Croitoru. Acest lucru ar putea fi un indiciu că brazilianul vrea să plece din Moldova, notează sursa citată.

Marius Croitoru i-ar fi cerut lui Adrian Mititelu să facă o ofertă pentru Jaja. La Botoșani, brazilianul era printre elevii preferați ai lui Croitoru.

23 de ani are Jaja Silva. În sezonul trecut a reușit cinci goluri și cinci assist-uri în 27 de meciuri pentru FC Botoșani.

 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și