Închide meniul

"Un personaj dezgustător din punct de vedere uman"! Maradona, atacat dur de Cristian Tudor Popescu. "Cruyff, net superior"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 8:32

"Un personaj dezgustător din punct de vedere uman"! Maradona, atacat dur de Cristian Tudor Popescu. "Cruyff, net superior"

Colaj Hepta

CTP, cuvinte dure despre Maradona

Milioane de oameni au uitat de orice precauţie cauzată de pandemia de coronavirus şi s-au înghesuit, joi, să-i aducă un ultim omagiu sau să-l conducă pe ultimul drum pe Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atac dur la Maradona: "Alcoolic, drogoman înrăit, amic al Mafiei și al siniștrilor dictatori" 

Cristian Tudor Popescu nu înţelege însă de ce este ridicat la rang de zeu fostul mare fotbalist argentinian. Acesta susţine că Maradona a fost un geniu în fotbal, atât.

"… în afară de a da cu piciorul (și cu mâna!) în minge, a fost un personaj dezgustător din punct de vedere uman: alcoolic, drogoman înrăit, amic al Mafiei și al siniștrilor dictatori Castro, Chavez și Maduro, zero ca antrenor, pentru că nu era în stare să afișeze decât propria-i trufie în relațiile cu jucătorii. A spus despre trei dintre copiii săi că sunt 'produsul banilor și al greșelilor'.

Maradona s-a jucat cu fotbalul, genial, cum zice toată lumea, dar spiritul sportiv i-a fost străin: a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. (…) Dumnezeu să-l ierte. Eu nu pot", a scris Cristian Tudor Popescu într-un editorial publicat de republica.ro.

Cristian Tudor Popescu: "Cruyff a fost cel puțin egalul lui Maradona"

Jurnalistul român s-a referit şi la calităţile fotbalistice ale lui Maradona, pe care îl consideră inferior olandezului Johan Cruyff.

Reclamă

"După mine, omul care a făcut cel mai mult pentru inteligența și frumusețea fotbalului pe această planetă este Johan Cruyff – cu el în amintire voi muri.

Tehnic vorbind, Cruyff a fost cel puțin egalul lui Maradona. Driblingurile aeriene, dubla accelerare maximă în 6 metri, șuturile fără elan, fentele, celebra „Cruyff Turn”, au făcut epocă și au fost imitate pe toate stadioanele. Tactic, Johan Cruyff i-a fost net superior starului argentinian", a mai spus jurnalistul român.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și