Închide meniul

Simona Halep, făcută praf de o mare campioană, înainte de Jocurile Olimpice. "Cine vrea ea să fie? Cum are tupeul să pretindă asta?"

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 6:18 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Simona Halep, făcută praf de o mare campioană, înainte de Jocurile Olimpice. "Cine vrea ea să fie? Cum are tupeul să pretindă asta?"

ProfimediaImages

Simona Halep poate fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice

  • Simona Halep vrea o medalie la Jocurile Olimpice
  • Halep poate fi portdrapelul României la Tokyo

"Cine vrea ea să fie??? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani, să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, criticată dur de o fostă mare campioană

Eu nu voi uita când doamna Lipă a purtat drapelul la Olimpiadă. Nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!", a scris Câşlaru, pe Facebook. 

Beatrice Câşlaru a participat la 3 ediţii ale Jocurilor Olimpice, Atlanta (1996), Sydney (2000) şi Atena (2004). Ea şi-a trecut în palmares două medalii, una de argint şi una de bronz. În schimb, fosta mare înotătoare a câştigat 13 medalii la Europene, din care trei de aur. 

Reclamă

Simona Halep, mesaj cu 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice

Simona Halep le-a transmis fanilor un mesaj special, în care spune că visează la medalia de aur, cu 100 de zile înainte de startul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, cu două săptămâni în urmă. 

"100 de zile şi un singur vis, de a deveni cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă şi multă dorinţă.

Reclamă

Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine foarte multă încredere şi multă mândrie. Ne vedem la Tokyo. Şi eu sunt Team România!", a spus Halep.

Simona Halep: "Sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână"

Simona Halep speră să fie în fruntea delegaţiei României la ceremonia de deschidere de la Tokyo. "Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. 

Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut", a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”