Închide meniul

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2024, 13:14

Reclamă
Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: "A fost inspiraţia mea"

Aryna Sabalenka şi Rafael Nadal / Colaj Profimedia

Aryna Sabalenka a recunoscut că a avut lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal. Jucătoarea din Belarus se află la Wuhan, acolo unde s-a calificat deja în semifinalele turneului WTA 1000.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebată despre Rafael Nadal, câştigătorul a 22 de titluri de Grand Slam care a anunţat joi că se retrage din tenis după finala Cupei Davis, Sabalenka a recunoscut că anunţul spaniolului a emoţionat-o.

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

Aryna Sabalenka a urmărit mesajul de peste patru minute al lui Nadal chiar înainte de a intra pe teren şi a recunoscut că a avut lacrimi în ochi în timp ce urmărea imaginile cu marele campion spaniol:

„Chiar am urmărit videoclipul înaintea meciului meu. A fost un videoclip emoţionant. Nu am plâns, dar am avut lacrimi în ochi, Este incredibil ce a realizat în acest sport. Este o inspiraţie pentru noi totţi, pentru noua generaţie şi pentru jucătorii de azi. Este o legendă.

Cum a spus şi el, totul are un început şi un sfârşit. Toţi trecem prin asta. Sunt foarte fericită pentru el, pentru tot ce a realizat. Este un tip muncitor, care a iubit enorm acest sport. A fost foarte frumos să îl urmăresc. A fost inspiraţia mea. Îi doresc tot binele”, a declarat Aryna Sabalenka, citată de welovetennis.fr.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Rafael Nadal a reuşit să câştige 22 de turnee de Grand Slam (14 la Roland Garros, 2 la Australian Open, 2 la Wimbledon şi 4 la US Open). Spaniolul şi-a trecut în cont şi 36 de titluri ATP Masters 1000, 5 Cupe Davis şi 2 medalii de aur la Jocurile Olimpice (la simplu în 2008 şi la dublu în 2016). De asemenea, Rafael Nadal a încheiat anul pe locul 1 ATP de cinci ori.

În ceea ce o priveşte pe Aryna Sabalenka, jucătoarea din Belarus a câştigat vineri duelul din sferturile de la Wuhan cu Magdalena Frech (27 WTA), scor 6-2, 6-2, după o oră şi 24 de minute de joc. Pentru Sabalenka urmează duelul din semifinale cu Coco Gauff.

„Ce carieră incredibilă” Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea! Cum l-a numit pe Rafa

Cristiano Ronaldo a reacţionat după ce Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea. Starul portughez şi marele campion spaniol sunt prieteni din perioada în care Ronaldo evolua la Real Madrid.

Reclamă

Chiar dacă unchiul său a jucat pentru FC Barcelona, Nadal ţine cu Real Madrid. Miguel Angel Nadal îl lua alături de el pe nepotul lui, Rafa Nadal, la meciurile Barcelonei, dar cel ce avea să cucerească 22 de titluri de Grand Slam a devenit un mare suporter al marii rivale a Barcei.

”Rafa, ce carieră incredibilă ai avut! Dedicația, pasiunea și talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume. A fost o onoare să fiu martorul călătoriei tale și să te pot numi prieten – felicitări pentru o carieră uimitoare și retragere plăcută!”, i-a transmis Cristiano Ronaldo, pe Instagram, lui Rafael Nadal.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:50

Reacție furibundă după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la națională: „Pe Lucescu nu putem să-l criticăm niciodată!”

14:49

Bosnia – Germania şi Ungaria – Olanda LIVE SCORE (21:45). Toate meciurile zilei din Nations League

14:29

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

14:24

Loţi Boloni, dezvăluiri după patru decenii, din vestiarul României: „Lucescu era nervos, au zburat ghete”

14:23

Elias Charalambous a dat cărțile pe față despre implicarea lui Gigi Becali a FCSB: „Nu asta e treaba mea!”

13:50

Unde s-au relaxat „tricolorii”, înaintea partidei cu Cipru: „Peisaj de vacanță!” Mircea Lucescu i-a scos la plimbare

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și