Închide meniul

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:50

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

  • Ion Ţiriac, în scandal direct cu familia Serenei Williams
  • Detalii despre momentele în care Ion Ţiriac apare în public

"Cel mai ușor pentru a-ți face reclamă e să creezi o imagine negativă sau să spui ceva rău. Dacă ar fi spus ceva de bine la adresa domnului Țiriac ar fi fost ceva normal. E greu să vii și să vorbești așa despre Ion Țiriac, care este o legendă în lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că există colțișor de pe globul ăsta unde să nu fi apărut numele lui sau să nu fi fost implicat în ceva. În momentul în care se ridică la adunările Federației Internaționale, nu mișcă nici musca! Lumea face poze, ia autografe. Este văzut ca una dintre marile personalități ce și-au pus amprenta asupra evoluției tenisului", a spus Cosac, la gsp.ro. 

Ion Ţiriac l-a ignorat pe Alexis Ohanian

După meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, de la Australian Open 2021, Alexis Ohanian, soţul Serenei, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Ion Ţiriac. Cu toate acestea, miliardarul a preferat să îl trateze cu indiferenţă pe soţul lui Williams. Dezvăluirea a fost făcută de Cosmin Hodor, apropiat al lui Ion Țiriac, dar și al Simonei Halep.

Reclamă

"A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. ă vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a explicat Hodor.

Scandal între Ion Ţiriac şi familia Serenei Williams

Ion Ţiriac a fost primul care a atacat-o pe deţinătoarea de 23 de turnee de Grand Slam. ”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Reclamă

Soţul Serenei Williams l-a taxat imediat pe Ion Ţiriac. "E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac​", a scris soţul Serenei Williams pe Twitter, la finalul partidei pe care Serena a câştigat-o la Melbourne. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare