Închide meniul
Foto

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 18:05

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Florin Prunea / Hepta

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Lidia este o persoană extrem de discretă şi esre femeia pe care fostul mare portar al României o iubeşte enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lidia şi Florin Prunea au o căsnicie perfectă, deşi în de-a lungul anului au mai intervenit şi anumite probleme în cuplu. Până la urmă, cei doi au avut înţelepciunea să treacă peste orice problemă şi se iubesc în continuare ca la început. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI FLORIN PRUNEA ÎN GALERIA FOTO)

Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm

Într-un interviu rar despre familie, Florin Prunea a spus că soţia sa este prietenă foarte bună cu Mariana Lăcătuş. De altfel, cei doi au o relaţie de prietenie, deşi au jucat la marile rivale din fotbalul românesc: Steaua şi Dinamo.

„N-aveau cum să nu se înțeleagă. Păi, dacă erau de la 500 de kilometri de București și de la 7 kilometri una de alta? Ele nu se cunoșteau, nu s-au cunoscut înainte. În București suntem vecini, la 200 de metri”, a spus Prunea, în trecut, la digisport.ro.

Eu cred că este un lucru foarte important. Decât să mergi la masă și ele să se uite strâmb una la alta, mai bine nu mai mergi! Dar noi ne-am simțit bine tot timpul împreună, nu au fost niciodată probleme de genul acesta„, a spus şi Marius Lăcătuş.

Reclamă

Florin Prunea, dezvăluire spectaculoasă: „`Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam`”

Florin Prunea a făcut o dezvăluire spectaculoasă după ce Vlad Chiricheş a fost înjurat de fanii gazdelor, în Oţelul – FCSB 0-2. Fostul portar şi-a adus aminte de perioada din fotbalul românesc după gafa făcută în România – Suedia, în sferturile Campionatului Mondial din 1994.

Atunci, cu 29 de ani în urmă, tricolorii erau la câteva minute de calificarea în semifinalele World Cup, dar Kenneth Anderson a sărit mai mult decât Prunea şi a egalat la 2-2. România a pierdut la penalty-uri şi a irosit posibilitatea de a întâlni Brazilia într-o semifinală istorică pentru fotbalul nostru.

„Trebuie să se obișnuiască din nou Chiricheș cu fotbalul românesc, cu atmosfera, unii te mai înjură. Un suporter al Oțelului a divorțat din cauza mea. M-a înjurat toată repriza. Și la pauză i-am zis: «Mai poți, fratele meu?».

Reclamă 4 / 0/3

Și el îmi zice «Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea și am divorțat». Îți dai seama unde s-a ajuns? Și i-am zis «Bine, mă, înjură-mă până la capăt cum vrei tu».

Ca să vezi cum este viața. O minge simplă. Eu nu l-am văzut pe Kenneth Anderson, că dacă-l vedeam… Eu nici n-am sărit. O calitate de bază a mea era detenta, eu aveam forță bună în picioare. Eram și pe reflex, dar săream mult de la pământ. Dar la faza aia nici nu am sărit prea mult”, a spus Prunea pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și