Închide meniul

Ce a declarat Ladislau Boloni când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr. De ce i-a lăudat pe şeicii din Arabia Saudită

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 22:59

Ce a declarat Ladislau Boloni când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr. De ce i-a lăudat pe şeicii din Arabia Saudită

Ce a declarat Ladislau Boloni când l-a văzut pe Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr

Ladislau Boloni a comentat transferul lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită / Colaj Profimediaimages

Ladislau Boloni a avut prima reacţie după ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr. Antrenorul român este cel care l-a promovat pe starul fotbalului mondial la prima echipă a lui Sporting Lisabona. A urmat ascensiune fulminantă a atacantului care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo tocmai a fost prezentat la Al-Nassr, echipă care îi va plăti, până în 2025, un salariu anual de 200 de milioane de euro. Boloni nu este surprins că CR7 a ales să joace în Arabia Saudită. I-a lăudat pe şeici când a făcut o comparaţie cu fotbalul din Belgia.

Ladislau Boloni, prima reacţie după ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo în tricoul lui Al-Nassr

Sunt sigur că nu vor exista probleme în ceea ce privește gradul de implicare și motivația. Arabia Saudită este principala forță a fotbalului din acea zonă.

Bineînţeles, nu o putem compara cu ligile de top din Europa. Aș zice că este la nivelul unor campionate bune spre medii. Spre exemplu, în ceea ce privește numărul de spectatori din tribune, campionatul din Arabia Saudită este peste cel din Belgia.

Succesul organizării Cupei Mondiale în Qatar va deschide cu siguranță multe uși fotbalului din zona arabă. Știu că au ambiții mari și cred că le pot îndeplini și fără scandal, cum a fost cazul în Qatar.

Reclamă

În plus, acum îl au de partea lor pe Ronaldo. Asta înseamnă că toată Portugalia le e alături. Nu e puțin lucru”, a declarat Ladislau Boloni pentru nemzetisport.hu.

Cristiano Ronaldo: „Singura echipă care a bătut campioana mondială a fost Arabia Saudită”

Ronaldo va fi antrenat la Al-Nassr de Rudi Garcia, fostul tehnician de la Lille, Marseille şi Lyon. Cristiano a susţinut o conferinţă de presă şi s-a declarat fericit că a ales-o pe Al-Nassr.

Acum sunt în Arabia Saudită, unde Al-Nassr mi-a dat această şansă. Sunt mândru că sunt aici. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări. De aceasta am ales această oportunitate.

Reclamă 4 / 0/3

Singura echipă care a bătut campioana mondială a fost Arabia Saudită. Pentru mine, nu este sfârşitul carierei şi nu îmi fac griji despre ce zice lumea. Sunt fericit că sunt aici. Liga este competitivă, am văzut meciuri. Vreau să joc şi poimâine, dacă antrenorul va fi de acord. Sunt un jucător unic. Vreau să bat şi aici nişte recorduri, cum am făcut şi în Europa.

Am venit aici să joc, să câştig. Vreau să zâmbesc, să mă simt bine şi să joc fotbal”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, la conferinţa de presă.

Cristiano Ronaldo l-a scos din schemă pe Jorge Mendes

Cristiano Ronaldo a luat o decizie surprinzătoare şi l-a scos din schemă pe Jorge Mendes. Cunoscutul impresar, care s-a îmbogăţit după ce a impresariat transferurile lui Ronaldo la Manchester United (2003) şi Real Madrid (2009), nu s-a ocupat şi de aducerea starului portughez la Al-Nassr.

Jurnaliştii de la corrieredellosport.it, care citează A Bola, anunţă că relaţiile dintre Cristiano Ronaldo şi Jorge Mendes s-au deteriorat, astfel că super-agentul nu a fost chemat la negocieri de şeicii lui Al-Nassr. Aceştia au discutat direct cu „managerul personal” al lui Ronaldo, Ricardo Regufe.

S-a aflat şi ce comision monstruos va încasa Regufe. Este vorba de 30 de milioane de euro! Cristiano era liber de contract după despărţirea de Manchester United. În contractul cu Al-Nassr şi-a introdus şi o clauză că ar putea reveni în Premier League. Va fi împrumutat la Newcastle, dacă revelaţia din campionatul Angliei va obţine calificarea în Champions League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și