Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Pentru noi, şapca este coroana!" Paul Gheorghe, încântat de faptul că breakdance-ul va fi sport olimpic: "Am fost subjugaţi" 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 12:45 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Pentru noi, şapca este coroana!" Paul Gheorghe, încântat de faptul că breakdance-ul va fi sport olimpic: "Am fost subjugaţi" 

AS.ro

Paul Gheorghe este fondatorul "Trouble Crew România"

Comitetul Internaţional Olipmic a decis să introducă breakdance-ul la Jocurile Olimpice, începând cu ediţia din 2024, care se va desfăşura la Paris. Paul Gheorghe consideră că această cultură va fi văzută cu totul atlfel de acum înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Gheorghe: "Noi dăm un viitor copiilor"

"Mă bucură faptul că oameni, Guvernul, oricine se uită, să înţeleagă că această şapcă, pentru noi, este coroana. Faptul că ne îmbărcăm puţin mai larg, nu suntem acei "homeless",cum se spune mai de mult. Toţi cei care trăim în comunitatea asta şi respectăm cultura, am fost o perioadă lungă de timp subjugaţi.

Lumea a considerat că noi suntem cei care facem lucrurile rele, când de fapt, noi suntem cei care scoatem şi dăm un viitor copiilor. E un lucru extraordinar de frumos să vezi lucrurile astea. Spun lucrurile astea pentru că eu călătoresc foarte mult şi văd lucrurile astea.

Tu, ca dansator, dacă te întâlneşti în orice alt colţ al lumii cu un coleg şi dansezi cu el, se creează o chimie, o conexiune, de parcă te-ai şti cu el de o viaţă", a declarat Paul Gheorghe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Paul Gheorghe: "Breakdance-ul este o artă, nu este sport"

Paul Gheorghe a dezvăluit faptul că în România se lucrează deja la o soluţie pentru ca ţara noastră să poată participa la Olimpiada de la Paris cu breakdance-ul, care este mai mult o artă, conform fondatorului Trouble Dance Company.

"Nu poţi să-l numeşti sport, pentru că este artă, dar dacă se găseşte conexiunea de mijloc, va arăta foarte bine. Nu o să te jurizeze un gimnast, spre exemplu, vor fi oameni care au dansat, care ştiu despre ce este vorba. 

Reclamă 4 / 0/3

Sunt oameni care sunt legende, care au dansat. Trebuie să intre în sistemul pe care Federaţia îl va pune. Acesta se va aplica undeva prin martie-aprilie", a mai spus Paul Gheorghe la AS.ro LIVE.

Hip-hop-ul a salvat multe vieţi

Fondatorul Trouble Crew a povestit şi despre battel-urile care aveau loc la începuturile culturi hip-hop, în State, şi consideră că această formă de manifestare a salvat multe vieţi.

"Hip-hop-ul a salvat foarte multe vieţi. Dacă înainte luau un pistol şi se împuşcau, la battel li se dă un microfon şi puteau spune fiecare ce vrea, iar publicul decidea şi după se pleca acasă", a încheiat Paul Gheorghe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și