Închide meniul

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 12:09

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via hepta

Yuliya Dumanska a semnat! Unde va juca portarul echipei naționale de handbal feminin din sezonul viitor

Dumanska a decis să plece de la Vâlcea după ce în 2019 a câștigat titlul de campioană, fiind desemnată și cea mai bună handbalistă din România. Sportiva româncă născută în Ucraina devine astfel al treilea portar al naționalei României ce va evolua la Podravka, după Paula Ungureanu și Cristina Dogaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Rumunjska reprezentativka i kapetanica Râmnicu Valcee Yuliya Dumanska nova je igračica Podravka Vegete. Yuliya je prvo…
Publicată de Rukometni klub Podravka Vegeta pe Joi, 28 mai 2020

Dumanska, mesaj special după plecarea de la Vâlcea

"Un mare mulţumesc colegelor mele, staff-ului şi în special fanilor noştri pentru susţinerea necondiţionată. Îmi pare rău pentru că această situaţie neplăcută generată de COVID-19 a făcut ca noi să nu putem avea o altfel de despărţire. Vă doresc multă sănătate şi numai bine! Ne vom revedea curând", a scris Dumanska, în urmă cu două zile, pe Facebook.

Podravka este una dintre cele mai titrate echipe din handbalul european. Formația din Croația are 25 de titluri de campioană, câștigând o dată Liga Campionilor în 1996. Totodată, Podravka a fost semifinalistă în acest sezon în Cupa EHF.

La echipa din Croația au mai evoluat și alte românce precum Mariana Tîrcă, Valentina Cozma, Ionela Stanca și Gabriela Tănase. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și