Închide meniul
Foto

Ce studii poate să aibă femeia celebră din România despre care soţul a spus că „e leneşă şi intră cu noroi în casă”

Reclamă

Publicat: 25 martie 2023, 18:00

Ce studii poate să aibă femeia celebră din România despre care soţul a spus că „e leneşă şi intră cu noroi în casă”

Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

Ce studii poate să aibă femeia celebră din România despre care soţul a spus că „e leneşă şi intră cu noroi în casă”. Sânziana Buruiană provine dintr-o „familie bună”, iar vedeta nu a neglijat studiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană a devenit celebră în România prin apariţiile sale televizate, iar puţină lume ştie ce studii are soţia lui Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană a fost extrem de atentă în ceea ce priveşte educaţia.

Ce studii poate să aibă femeia celebră din România despre care soţul a spus că „e leneşă şi intră cu noroi în casă”

Astfel, Sânziana Buruiană a terminat Specializarea Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice. Mai mult, aceasta a făcut şi un Master pe care l-a terminat cu nota 10. Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în 2015, cu fostul jucător Nicolae Zuluf.

Fostul fotbalist a uimit pe toată lumea cân s-a plâns de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Reclamă

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, spunea, în trecut, Nicolae Zuluf la antenastars.ro.

Sânziana Buruiană a vorbit despre cei care divorţează

Sânziana Buruiană nu este de acord cu cei care decid să divorţeze la cel mai mic impas în relaţie. Deşi s-au mai contrat, chiar şi în spaţiul public, Sânziana Buruiană are o relaţie perfectă cu Nicolae Zuluf. Sânziana Buruiană nu este adepta despărţirilor.

Eu nu sunt de acord cu cei care au o atitudine foarte modernă față de ideea de familie și divorțează foarte ușor în ultima vreme. Eu nu aș fi acceptat că părinții mei să divorțeze. Eu consider că în momentul în care faci un legământ în fața lui Dumnezeu și iți faci o familie și acei copii au nevoie de ambii părinții este nevoie să fie așa.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt șocată când tatăl iese cu altcineva, mama la fel. Copiii ăia nu mai înțeleg nimic, au frați vitregi, pe mine mă depășesc lucrurile astea și sper ca niciodata să nu fiu pusă în această situație, nici ca soție, dar nici că fiică„, spunea Sânziana Buruiană, acum câteva luni, pentru spynews.ro.

Nicolae Zuluf şi-a început cariera la Victoria Brăneşti şi a mai jucat pentru CS Mioveni, Turnu Severin, Concordia Chiajna şi CS Afumaţi. Cinci ani a evoluat în Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și