Închide meniul

Drama neştiută a Ana Mariei Popescu! Prin ce trece vedeta care a scris istorie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 20:29

Drama neştiută a Ana Mariei Popescu! Prin ce trece vedeta care a scris istorie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Drama neştiută a Ana Mariei Popescu

captură playsport.ro

Ana Maria Popescu a câştigat medalia de argint la JO 2020. Ea a spus că a fost cea mai chinuită medalie cucerită într-o carieră impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drama neştiută a Ana Mariei Popescu

Sportiva în vârstă de 36 de ani nu a vorbit şi despre probleme de familia cu care se confruntă. Soţul ei, Pavel, suferă de o boală gravă. A învins-o în urmă cu câţiva ani, dar a recidivat.

Soţul spadasinei a fost supus unei intervenţii chirurgcale, miercuri, scrie playsport.ro. Ana Maria Popescu a confirmat momentele dificile prin care trece, dar nu a făcut niciun comentariu.

„Pleci. Te întorci învingătoare și apoi… apoi eu”, i-a transmis Pavel, înainte de competiţia de la Tokyo, mai scrie sursa citată.

Fost jucător de polo, acesta a urmărit cu emoţie meciurile Anei, inclusiv finala pierdută dramatic, la tuşa de aur.

Reclamă

Pavel Popescu, fericit pentru medalia cucerită de soţia sa la Tokyo

După ce şi-a văzut soţia pe podium, el a reacţionat, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„A fost mult mai ok decât alte finale, comparativ cu cea de la Rio, pentru că am văzut-o după primele asalturi că este foarte motivată și concentrată. Astăzi chiar am fost relaxat, eram sigur pe ea. (n.r. Valorează argintul asta cât un aur?) Cu siguranță. Când câștigi medalia de argint, pierzi aurul. Întotdeauna am fost mândru de ea și pentru mine nu a contat niciodată medalia, ci să fie ea mulțumită după ce s-a terminat concursul. Dacă ea vrea să concureze și la Paris, eu nu pot să nu fiu de acord”, a declarat Pavel Popescu.

Spadasina care a adus glorie României le-a transmis tuturor să creadă în visurile lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Am muncit atât amar de vreme! E cea mai muncită şi mai chinuită medalie a mea. Am îndurat foarte mult ca să ajung aici. Am demonstrat că orice vis poate deveni realitate, dacă crezi suficient de mult în el. Vouă, celor de acasă, vă mulţumesc pentru gândurile bune şi pentru toate urările”, a spus Ana Maria Popescu pentru AntenaSport.

Cine este Ana Maria Popescu

Sportiva de 36 de ani, care a devenit celebră cu numele de Ana Maria Brânză, a fost desemnată de trei ori cea mai bună spadasină din lume, în 2008, 2009 şi 2013. A câştigat 20 de medalii la campionatele europene şi mondiale. De asemenea a cucerit şi medalia de aur cu echipa la Jocurile Olimpice de la Rio (2016) şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și