Închide meniul

"I-am auzit pe colegi plângând noaptea de la atâta durere!" Condiţii grele de muncă în abatorul unde sunt infectaţi cu Covid-19 aproape 1.000 de români

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2020, 11:17

Reclamă
"I-am auzit pe colegi plângând noaptea de la atâta durere!" Condiţii grele de muncă în abatorul unde sunt infectaţi cu Covid-19 aproape 1.000 de români

Captura Youtube

Abatorul Tonnies din Germania

Românul a muncit timp de doi ani la abator şi dezvăluie, într-un interviu acordat Deutsche Welle că a trebuit să muncească şi peste program.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erau 12 sau chiar 13 ore lucrate… Am notat orele suplimentare. La final, însă, nimic din toate acestea nu s-au regăsit pe fluturașul de plată al salariului”, a spus acesta, care a detaliat şi condiţiile grele de muncă. 

Era foarte frig și umed, liniile de asamblare se mișcau foarte repede. I-am auzit pe colegi plângând noaptea de la atâta durere. Mâinile le erau umflate cu totul, dar ne-am încurajat unii pe alții și ne-am spus să răbdăm”, a mai spus acesta. 

Românul a povestit şi un episod cu un bun prieten care, după o zi de muncă la abator, a decis să revină în România. 

Un prieten de-al meu m-a rugat să-l iau cu mine, a vrut cu adevărat să lucreze în Germania. I-am spus: ia cel puțin destui bani de buzunar pentru a-ți cumpăra un bilet înapoi spre casă. A fost un sfat bun, pentru că după o singură zi la Tonnies, prietenul meu nu a mai rezistat și s-a întors în România”, a mai povestit acesta. 

Reclamă
Reclamă
Patronul abatorului din Germania, implicat în fotbal

Acesta este şeful echipei de fotbal Schalke 04, acolo unde au jucat Ciprian Marica, actualul patron al celor de la Farul Constanţa, dar şi Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţă jucători româi. . Este căsătorit și are doi copii, iar revista americană Forbes îi estimează averea la 1,4 miliarde de euro, fiind al 85-lea cel mai bogat neamț.

 

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și