Închide meniul

„Sărăcie mai mare ca în România!” Milionarul care ia trei pensii de la statul român, adevărul din spatele luxului din Dubai

Publicat: 20 februarie 2024, 17:23

Reclamă
„Sărăcie mai mare ca în România! Milionarul care ia trei pensii de la statul român, adevărul din spatele luxului din Dubai

"Sărăcie mai mare ca în România!" Milionarul care ia trei pensii de la statul român, adevărul din spatele luxului din Dubai

Dumitru Dragomir, Dubai/ Colaj AS.ro, Profimedia

Milionarul care ia trei pensii de la statul român a dezvăluit adevărul din spatele luxului din Dubai. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte de la LPF, a declarat că salariile sunt mult mai mici în oraşul din Golf, decât în România, însă nivelul de trai este unul extrem de costisitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că primeşte lunar trei pensii de la statul român. Peste 5000 de euro îi intră în conturi în fiecare lună fostului preşedinte de la LPF.

Milionarul care ia trei pensii de la statul român, adevărul din spatele luxului din Dubai

Dumitru Dragomir a declarat că viaţa din Dubai este doar un miraj, mărturisind că doar o mică parte a populaţiei din oraşul din Emirate o duce foarte bine. Acesta a mai transmis că salariile sunt mai mici chiar ca în România, mărturisind că suma de 300 de euro nu le ajunge oamenilor pentru a trăi decent.

De asemenea, „Oracolul din Bălceşti” a dat exemplu domeniul imobiliarelor, în care el şi-a dezvoltat afaceri de succes, mărturisind că un muncitor adus din Sri Lanka câştigă în Dubai cu 100 de euro mai puţin decât o face în România.

„Cu 300 de dolari treci strada. Nu cred că te lasă nici să treci strada. Să știi că sărăcia e mai multă în Dubai decât la noi, în România. Numai două milioane o duc bine, dar până la 10… Salariile sunt mai mici ca în România cu mult. Un muncitor primește 600 de dolari acolo, aici 700. Aici, la hotel, la mine, le dăm 750 de euro pe lună plus mâncare trei mese, plus cazare.

Reclamă

La ei, în Sri Lanka, cu 50 de dolari trăiești o lună. Fiul meu s-a ocupat, eu în construcții n-am luat. În construcții eu le dau și 3.500 de euro pe lună, dar ăia fac cât zece srilankezi”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Dumitru Dragomir ia trei pensii de la statul român

„Iau trei pensii!„, a dezvăluit milionarul de 77 de ani care primeşte, lună de lună, o adevărată avere de la statul român. Dumitru Dragomir a recunoscut că a dat o lovitură importantă şi că şi-a asigurat bătrâneţea. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îşi va „rotunji” serios conturile în 2024.

„Oracolul din Bălceşti” a început să primească, începând cu acest an, şi o pensie de la Parlament. Chiar Dumitru Dragomir a anunţat că a primit deja o sumă care se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am pensie bună că acuma mi-a dat și de la Parlament. Băi, nu iau niciun leu din firmele de când s-au înființat. Niciun leuț. Trăiesc numai din pensia mea și a nevesti-mii.

Iau 3 pensii, dar asta e altceva. Legale toate. Am de la sport renta viageră, puțin, câteva sute de euro. Am de la Parlament și deja mi-a venit prima pensie. Am în jur de 7.000 de lei. Am două legislaturi pline, 8 ani.

Și am pensia pe care am plătit și pentru care am cotizat: 4.000 de euro. Cu toate trei mă duc spre 5.000 de euro pe lună. Mai are și nevastă-mea vreo 2.700 de lei. Nu cheltui nici 2.000 de euro pe lună. Dau la nepoți. N-am bani niciodată„, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și