Închide meniul

Bănel Nicoliță și-a găsit bolidul de lux lovit în parcare! Cine a fost în spatele accidentului și la ce sumă se ridică pagubele

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 11:36

Bănel Nicoliță și-a găsit bolidul de lux lovit în parcare! Cine a fost în spatele accidentului și la ce sumă se ridică pagubele

Bănel Nicoliță și-a găsit bolidul de lux lovit în parcare

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Bănel Nicoliță a avut parte de un șoc în această dimineață, după ce și-a găsit bolidul de lux în parcare. Fostul internațional a dezvăluit că pagubele se ridică la câteva mii de euro. Acesta a transmis că o femeie în vârstă de 70 de ani a provocat accidentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță a dezvăluit și ce mașină conduce. Acesta a transmis că deține un BMW seria 5, mărturisind că nu doar bolidul său a fost avariat în această dimineață.

Bănel Nicoliță și-a găsit bolidul de lux lovit în parcare

Bănel Nicoliță a declarat că nu a putut să-i reproșeze nimic femeii care i-a lovit bolidul de lux, deoarece avea o vârstă mai înaintată decât mama lui. Fostul internațional a dezvăluit că aceasta a încercat să iasă din parcare, moment în care a lovit nu numai mașina lui.

„Căutam mașina prin parcare. Când am ajuns în parcare știam unde am parcat-o. Am un BMW seria 5. Și mi-am găsit mașina împrăștiată. Era o doamnă de vreo 70 de ani la volan.

A vrut să dea cu spatele. Pe lângă mașina mea, mai sunt și alte 4-5 mașini lovite. Mi-a mutat mașina din parcare. Când am văzut-o ce era să îi mai zic că e mai mare de ani decât mama.

Reclamă

Eu am întrebat-o ce voia să facă. Și mi-a zis ‘Am vrut să dau cu spatele și am văzut că e un loc lângă tine liber și am dat ușor cu spatele. Când mi-am dat seama că pot să intru am dat și mai tare.

Numai farul e câteva mii de euro. Dar am CASCO, am tot. Eu nu am văzut în viața mea cum să dai cu spatele și să muți așa mașina. Îți dai seama să o parchez frumos și să o găsesc 2 metri mai în spate”, a declarat Bănel Nicoliță, conform fanatik.ro.

Bănel Nicoliță, promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului

Bănel Nicoliță a făcut o promisiune savuroasă pentru petrecerea de titlu a FCSB-ului. În cazul în care echipa lui Gigi Becali va deveni campioana Românie, pentru prima dată după 9 ani, fostul jucător este gata să sărbătorească într-un mod fabulos.

Reclamă 4 / 0/3

Nicoliță se va vopsi în roș-albastru și va face „baie de mulțime”, printre suporterii FCSB-ului. Le va avea alături de el și pe cele două fetițe ale lui.

Îmi voi lua fetele și voi merge alături de suporteri. Rămâne așa frezura asta frumoasă, mă fac roș-albastru pe laterale, 100%”, a declarat Bănel Nicoliță la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și