Închide meniul

Ciprian Marica l-a chemat pe Mircea Lucescu la „pomana porcului”. Imagine virală cu legendele naţionalei României

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2023, 17:51

Reclamă
Ciprian Marica l-a chemat pe Mircea Lucescu la „pomana porcului. Imagine virală cu legendele naţionalei României

Ciprian Marica l-a chemat pe Mircea Lucescu la "pomana porcului"

Ciprian Marica, alături de Mircea Lucescu, Gică Hagi, Florin Răducioiu şi Ionel Dănciulescu / Instagram

Ciprian Marica l-a chemat pe Mircea Lucescu la „pomana porcului”, iar imaginea pe care au postat-o împreună s-a viralizat imediat pe reţelele sociale. Alături de ei a fost şi fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu este liber de contract după despărţirea surprinzătoare de Dinamo Kiev. Cel mai titrat antrenor român este pregătit pentru o nouă provocare şi au apărut zvonuri că este în negocieri cu granzii din Ligue 1, Olympique Lyon.

Ciprian Marica l-a chemat pe Mircea Lucescu la „pomana porcului”

Mircea Lucescu este în prezent în România şi se bucură de vacanţă alături de fostul său jucător, Ciprian Marica. A contribuit decisiv la ascensiunea atacantului care este pe locul 4 în topul golgheterilor naţionalei României. El l-a luat de la Dinamo şi l-a adus la Şahtior Doneţk, în 2004.

În cele trei sezoane petrecute în Ucraina, Marica a cucerit două titluri, o Cupă a Ucrainei şi o Supercupă. A ajuns apoi în Bundesliga, la Stuttgart.

Fostul atacant s-a fotografiat alături de „Il Luce” la „pomana porcului”, iar fotografia postată pe contul său de Instagram a adunat peste 600 de aprecieri în prima oră. „Pregătiri de sărbători„, a fost mesajul lui Marica.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ciprian Marica (@ciprianmaricaoficial)

Mircea Lucescu, prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon

Mircea Lucescu a oferit prima reacție după ce s-a spus că s-ar afla pe lista lui Olympique Lyon. Tehnicianul de 78 de ani a vorbit despre viitorul său, dar și despre interesul formației din Hexagon.

Reclamă 4 / 0/3

Nu comentez zvonul despre un interes al Lyonului. Momentan sunt foarte răcit și aștept să mă fac bine. După aceea voi vedea dacă sunt oferte ce fac”, a spus „Il Luce”, conform iamsport.ro.

În cariera sa, legendarul antrenor român a mai pregătit mai multe formații de top de pe „Bătrânul Continent”. Printre acestea se numără echipe precum: Inter Milano, Galatasaray, Beșiktaș, Șahtior Donetsk, Zenit St. Petersburg sau echipa națională a Turciei.

Ciprian Marica nu a fost surprins de decizia lui Mircea Lucescu

Ciprian Marica nu a fost surprins de decizia lui Mircea Lucescu. Fostul atacant al echipei naționale a dezvăluit faptul că a purtat o discuție cu „Il Luce”, în care tehnicianul de 78 de ani i-a spus că se va retrage din fotbal.

Am vorbit cu nea Mircea după lansarea bazei sportive, m-a sunat să mă felicite și mi-a spus că vrea să se retragă. Mă așteptam, deci, la acest anunț al său, nu este o decizie de moment sau necântărită, îl știm pe nea Mircea Lucescu cât de cumpătat și calculat este. Eu îi sunt recunoscător pentru tot ceea ce am învățat de la el și toate trofeele câștigate în anii în care am lucrat împreună.

Fotbalul românesc s-ar putea să nu piardă pentru că prin venirea lui în România el ar putea ajuta mai mult, chiar și drept consultant. Va fi greu să mai avem un antrenor ca el, cel mai bun din istoria fotbalului românesc, dar am mai văzut recorduri doborâte, ar fi ceva frumos să mai avem un Mircea Lucescu în viitor. Oricum cred că va urma o perioadă în care se va odihni, o pauză binemeritată”, a spus Ciprian Marica.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și