Închide meniul

Cristi Tănase, întrebat direct dacă a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului! Răspunsul dat de fostul jucător al lui Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 15:19

Reclamă
Cristi Tănase, întrebat direct dacă a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului! Răspunsul dat de fostul jucător al lui Becali!

Cristi Tănase, întrebat direct dacă a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului!

Cristi Tănase, protagonistul unor imagini şocante

Cristi Tănase a fost întrebat direct dacă a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului. Fostul fotbalist al echipei lui Gigi Becali a fost protagonistul unor imagini şocante care au făcut înconjurul mass-media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase neagă că ar avea o problemă cu drogurile sau cu alcoolul. El a spus că, într-adevăr, consumase alcool în acea seară, dar că nu are o astfel de problemă. Tănase a precizat că a stat doar câteva minute în faţa uşii.

Cristi Tănase, întrebat direct dacă a căzut în patima drogurilor şi a alcoolului!

(n.r.: Ai căzut în patima drogurilor?) Eu? Doamne ferește. Mă lași mască la întrebarea asta. Ce întrebare e asta? Nu există așa ceva. M-am lăsat de fotbal și nu credeam vreodată că o să vând atât de bine și o să apar în fiecare zi la TV și în ziare cum apăream înainte. Cred că acum apar mai mult decât înainte.

Ce treabă mai are ce fac eu? Nu înțeleg lucrurile astea și ce vor să facă oamenii ăștia. Vor să facă rău? Cu ce îi ajută?

(n.r.: Ai căzut în patima băuturii?) Nu am căzut în nicio patimă. Sunt invenții. Merg și eu la un spriț, la un grătar. Ne îmbătăm și noi pe la 12-1 noaptea… N-am căzut în nicio patimă. Ideea e că vând eu prea bine și orice fac, și dacă trec pe roșu, gata, ‘Mamă, ce a făcut ăla, trebuie să îl amendăm’. Nu știu de ce s-a ajuns aici. Nu am deranjat pe nimeni și nu am supărat pe nimeni.

Reclamă

Eram amețit. Recunosc. Eram băut, amețit, stăteam jos acolo, ca după o seară de spriț”, a declarat Cristi Tănase pentru fanatik.ro.

„Îi dau dreptate lui MM”. Adi Popa, surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase: „El ştie mai bine”

Adi Popa a fost surprins de imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Dodel a fost filmat în scara blocului, stând pe jos, lângă mai multe pete de sânge. Imaginile i-au şocat pe prietenii şi foştii colegi ai lui Tănase, mulţi crezând că fostul internaţional are probleme serioase.

Tănase a declarat că a consumat alcool şi că nu i-a răspuns soţia, motiv pentru care s-a aşezat în faţa uşii. Adi Popa, care a fost coleg cu Dodel la FCSB şi Academica Clinceni, susţine că nu ştia de probleme extrasportive ale fostului coechipier.

Reclamă 4 / 0/3

Adi Popa nu este însă de acord cu faptul că Tănase a fost filmat într-o asemenea ipostază şi i-a dat dreptate lui Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB.

„N-am mai vorbit cu el de după perioada Clinceni. Am mai discutat o dată, parcă, la telefon acum ceva timp.

Din ce îl știu eu, nu avea probleme. De aceea nu cred ce văd, nu știu de când sunt acele imagini, cu tehnologia de azi se pot face multe chestii. Dacă a recunoscut imaginile, el știe mai bine, e om matur, cu copil, cu nevastă.

Dar nu știu dacă e OK să te filmeze cineva așa, mai ales că era în intimitatea lui, la ușă la el, la apartament. Chiar am văzut o declarație a lui MM și într-un fel are dreptate”, a declarat Adi Popa, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și