Închide meniul

Mustaţă şi „Bocciu”, front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare. Gestul uriaş pe care niciun ultras dinamovist nu l-a făcut

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 11:38

Mustaţă şi „Bocciu, front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare. Gestul uriaş pe care niciun ultras dinamovist nu l-a făcut

Mustaţă şi "Bocciu", front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare

Dănuţ Lupu, ajutat de Gheorghe Mustaţă şi de Liviu Ungurean / Colaj Profimediaimages

Gheorghe Mustaţă şi Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, au făcut front comun pentru Dănuţ Lupu, în închisoare. Fostul internaţional a avut o surpriză de proporţii după ce a fost încarcerat la penitenciarul Rahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare jucător al lui Dinamo a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis. A fost eliberat după 175 de zile şi a venit cu primele declaraţii despre perioada petrecută după gratii.

Mustaţă şi „Bocciu”, front comun pentru Dănuţ Lupu în închisoare

Liderii galeriei de la FCSB şi Rapid au făcut un gest emoţionant şi i-au transmis lui Dănuţ Lupu să se bazeze pe ei în cazul în care are nevoie de ajutor. Fostul internaţional a afirmat că nu a primit niciun telefon de la vreun dinamovist.

Şi Gigi Becali a încercat să îl ajute şi a întocmit actele pentru a îl angaja la FCSB. Totuşi, planul de a-l scoate pe Dănuţ Lupu de după gratii, pe timpul zilei, a eşuat.

Cei din galeria Rapidului şi a Stelei mi-au transmis, prin interpuşi, să le spun dacă am nevoie de ceva. Şi Bocciu şi Mustaţă… mi-au spus că orice am nevoie! Orice! Mustaţă a venit în vizită la un prieten de-ai mei şi m-a chemat şi pe mine. E stelist… şi eu nu am primit niciun telefon de la un dinamovist.

Reclamă

Ţin să îi mulţumesc lui Gigi Becali care a făcut un efort. A făcut hârtie. Pe Rahova nu te lasă să ieşi la muncă personală pentru că nu au personal şi telefoane. Îi mulţumesc pe calea asta. Eu nu am jucat în viaţa mea la Steaua, dar poţi să îi reproşezi ceva acestui om? Acest lucru trebuiau să îl ofere alţii…„, a dezvăluit Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Dănuţ Lupu a fost îndepărtat de la CS Dinamo de îndată ce a primit condamnarea la închisoare. Legenda alb-roşiilor a făcut dezvăluiri uluitoare.

Dănuţ Lupu: „De ce oare m-au sunat steliști și rapidiști și nu m-a sunat nimeni unde am muncit?”

În afară de Ando și Dragnea, în rest, nu am primit niciun telefon. Nu au dat un telefon soției măcar. Pe mine nu aveau cum să mă sune, cu toate că telefonul meu a fost deschis non-stop. Nu știu ce au cu mine.

Reclamă 4 / 0/3

De ce oare m-au sunat steliști și rapidiști și nu m-a sunat nimeni unde am muncit (n.r. la Dinamo)? Cred că nu știau cum să scape de mine mai repede„, a mai spus Dănuţ Lupu.

Lupu a făcut mai multe mărturisiri cu ochii în lacrimi, despre perioada de coşmar prin care a trecut la penitenciarul Rahova. A stat într-o celulă cu alţi 23 de oameni.

Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare săptămâna trecută. Fostul internaţional a ieşit din penitenciarul Rahova, după şase luni petrecute după gratii. Se afla în închisoare din luna octombrie, fiind condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și