Închide meniul

Veste imensă pentru Dănuț Lupu: „Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 12:26

Veste imensă pentru Dănuț Lupu: Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare

Veste imensă pentru Dănuț Lupu

Dănuț Lupu, în timpul unui interviu / as.ro

Veste imensă pentru Dănuț Lupu, aflat în închisoare din octombrie. Fostul internațional român a fost condamnat la 7 luni și 10 zile, cu executare, însă ar putea să fie lăsat în libertate mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condamnarea fostului internațional a venit ca urmare a faptului că acesta a condus fără carnet, în repetate rânduri.

Veste imensă pentru Dănuț Lupu, aflat în închisoare din octombrie

Potrivit informațiilor oferite de gandul.ro, Dănuț Lupu a primit aviz pozitiv din partea comisiei de eliberare condiționată de la Penitenciarul Rahova.

„Având verde – aviz pozitiv – de la comisia de eliberare condiţionată, Dănuţ Lupu va primi termen la instanţa de judecată, fiindcă nu este suficientă doar decizia comisiei, urmând ca magistraţii să aibă ultimul cuvânt.

În mod normal, nu vor fi probleme, iar fostul fotbalist va fi acasă în aproximativ o lună. Numai în circumstanţe cu totul speciale s-ar putea amâna judecarea cererii de eliberare condiţionată”, a notează sursa citată anterior.

Reclamă

Dănuț Lupu se va prezenta în fața magistraților luna viitoare, iar aceștia vor hotărî dacă fostul internațional va fi eliberat mai devreme sau nu.

În urmă cu ceva timp, fostul jucător, rămas fără permis de 20 de ani, a spus că își regretă faptele. Totuși, Dănuț Lupu a spus că va recurge din nou la condusul fără permis, în cazul în care va avea o problemă de sănătate.

”Vreau doar să menţionez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simţeam foarte rău.

Reclamă 4 / 0/3

Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi şi la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, spunea Dănuț Lupu, în urmă cu ceva timp.

Dumitru Dragomir a anunţat că sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu

”Își face detenția. Va ieși un om curat. Dacă am posibilitatea, am să-l ajut”, a declarat Dumitru Dragomir pentru iamsport.ro.

La finalul lunii octombrie veniseră veşti teribile despre fostul internațional. Dănuţ Lupu încă nu fusese vizitat de soţie. Acesta ar vorbi des cu ea la telefon şi ar plânge de multe ori cu receptorul în mână. Fiul său este cel care l-a vizitat după gratii şi i-a adus pachete cu mâncare.

Starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu nu ar fi una bună. Acesta suferă de diabet şi are nevoie de îngrijiri medicale.

În perioada de carantină, Dănuţ Lupu a avut parte, conform legii, de consiliere psihologică şi i se va studia comportamentul şi personalitatea. Se doreşte „formularea diagnosticului si prognozei criminologice, precum si gradul de adaptabilitate la privarea de libertate”.

Un cunoscut avocat, specializat în drept penal, specificase că fostul jucător nu va primi o interdicţie la eliberarea condiţionată. În condiţiile date, ar sta după gratii aproximativ 3 luni şi jumătate.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și