Închide meniul

Ianis Hagi, văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia! Notele primite de fiul „Regelui”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 martie 2024, 11:56

Reclamă
Ianis Hagi, văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia! Notele primite de fiul „Regelui

Ianis Hagi, văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia!

Ianis Hagi, în meciul cu Columbia / Hepta

Ianis Hagi a fost văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sofascore i-a acordat chiar cea mai bună notă de pe teren lui Ianis Hagi, peste cele ale lui Luis Diaz, Arias, Asprilla sau Cordoba.

Ianis Hagi, văzut drept cel mai bun jucător al României în meciul cu Columbia!

Sofascore i-a acordat nota 8 lui Ianis Hagi pentru prestaţia din meciul Columbia – România 3-2, partidă transmisă de Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Moruţan a mai primit 7.5, iar Dennis Man şi Florin Tănase 7.2.

Flashscore l-a notat pe Ianis Hagi cu 7.5, aceeaşi notă pe care a primit-o şi Luis Diaz. Doar Mojica (7.8) şi autorul golului 2 al columbienilor, Arias (7.6) au avut note mai bune ca Ianis Hagi.

Reclamă

7.1 au primit Moruţan şi Nicolae Stanciu pentru evoluţia din meciul cu Columbia în Flashscore.

Presa spaniolă, la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Ce a scris Marca despre fiul lui Gică Hagi

Presa spaniolă e la picioarele lui Ianis Hagi după Columbia – România 3-2! Marca a scris că fiul lui Gică Hagi a „revoluţionat România” atunci când a intrat pe teren.

Spaniolii au remarcat că Ianis Hagi putea înscrie şi al doilea gol al său în acest meci, după ce a marcat pentru 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

”Hagi a revoluționat România”, a titrat elogios Marca în cronica meciului.

”Repriza a doua a început cu parada lui Moldovan la șutul lui Luis Diaz, dar cu dominarea României, cu un mare Hagi. După o acțiune care s-a încheiat cu șutul pe lângă poartă al lui Cordoba, câteva minute mai târziu, Hagi a făcut 3-1 și a avut ocazia de a face 3-2, dar mingea a trecut pe lângă bară. Ultimele minute au fost cu ocazii de ambele părți și un gol de la Tănase care a dus scorul la 3-2. Victorie pentru Columbia”, a relatat publicaţia spaniolă.

Ianis Hagi a fost lăudat şi de către selecţionerul României pentru evoluţia din meciul cu Columbia. Fiul lui Gică Hagi a schimbat complet soarta partidei atunci când a intrat pe teren. A marcat un gol, a pasat excelent pentru Drăguş, care putea înscrie şi el, şi a executat o lovitură liberă care putea aduce un nou gol pentru România.

Edi Iordănescu, încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia: „A transmis încredere şi personalitate! Merită să joace la club”

Edi Iordănescu a fost încântat de Ianis Hagi după golul cu Columbia. Hagi a intrat în a doua repriză şi a reuşit să marcheze primul gol al României. Pentru România a mai marcat şi Florin Tănase, în prelungirile partidei.

Edi Iordănescu e de părere că Ianis Hagi merită să joace mai mult şi la echipa de club. Selcţionerul României a analizat şi prestaţia echipei din meciul cu Columbia şi a spus că este mulţumit.

„A fost un test foarte util. Şi mi l-am dorit, aşa cum am spus şi înaintea jocului. Este o echipă completă. Are forţă, viteză, tehnică şi cultură tactică pentru că au jucători care joacă în Europa. E o forţă, nu întâmplător au câştigat împotriva Germaniei, Spaniei şi Braziliei. Asta am vrut, să ne chinuie puţin. Am primit răspunsuri la întrebările pe care le aveam. Am folosit aceste două jocuri din toate punctele de vedere ca nişte teste.

„Nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori”

Statistica ne-a spus că nici Brazilia, nici Spania şi nici Germania nu au tras pe poarta Columbiei mai mult de 3 ori. Noi am tras de 4 ori. Am primit gol foarte rapid, după o acţiune pe care trebuia să o finalizăm. Am primit gol repede şi ne-am pierdut un pic încrederea. În repriza a doua am încercat altceva. Banca a intrat foarte bine, am avut situaţii, puteam să mai marcăm. Una peste alta eu mă declar mulţumit.

Reclamă

„Luam în calcul să începem cu Ianis Hagi”

Suntem la un nivel şi mai trebuie să creştem. Columbia este o forţă mondială. E foarte important ca băieţii să meargă la cluburi şi să joace cât mai mult. Nu poţi să fii la nivelul acesta decât dacă alergi, dacă poţi să te lupţi. Avem şi excepţii de la regulă. Ianis, în ciuda minutelor extrem de puţine de la club, a intrat şi a impactat imediat şi a fost jucătorul care a transmis încredere şi personalitate când a intrat.

Îmi doresc ca el să dea un mesaj pentru clubul lui, să meargă şi să primească şanse pentru că le merită. Vă spun că luam în calcul să începem cu el, dar îl expuneam să joace la 4 zile distanţă. Nu a jucat luni întregi şi m-am gândit că este un risc. M-am gândit să intre cu prospeţime în a doua repriză. Îmi doresc să ca el să joace la club, dar ştiu că nu e uşor să joci în Primera”, a spus Edi Iordănescu după Columbia – România 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și