Închide meniul

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 10:18

Reclamă
„Nu suntem de acord cu locul 2! Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit o reacţie euforică, după ce FCSB a dat recital cu RFS şi s-a impus cu un categoric 4-1, în prima etapă a grupei de Europa League. Preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei a transmis că roş-albaştrii nu se mulţumesc cu locul secund, loc pe care îl ocupă după primele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajax este lider în grupa de Europa League, după victoria cu 4-0 obţinută în duelul cu Beşiktaş. FCSB se clasează pe locul secund, cu un golaveraj de +3.

Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS

Mihai Stoica a transmis că jucătorii FCSB-ului vor rămâne cu picioarele pe pământ, după debutul de vis din Europa League. Acesta a transmis faptul că roş-albaştrii erau nevoiţi să obţină cele trei puncte din duelul cu RFS.

Totodată, MM a remarcat colaborarea perfectă dintre Darius Olaru şi Florin Tănase, la ultimele două goluri marcate de FCSB. Oficialul campioanei a subliniat că ambii jucători sunt liderii echipei, remarcând şi prestaţiile bune avute de Daniel Bîrligea şi Marius Ştefănescu.

„Noi nu suntem de acord cu locul 2. Avea Voltaj o melodie cu ‘mai sus de locul 2. Suntem cu picioarele pe pământ. Am început cu singura echipă inferioară din punct de vedere valoric. Am făcut ce trebuia, ceea ce e extrem de important. E adevărat că în prima repriză am avut momente când aprcă pierdusem controlul meciului, dar de la golul 2 a fost foarte bine. A avut Ștefan Târnovanu niște intervenții foarte bune, iar în a doua parte a meciului am fost doar noi pe teren.

Reclamă
Reclamă

Mărturisesc că m-am gândit și am sperat ca BÎrligea și Ștefănescu să fie bine. Au marcat amândoi, dar ce mi s-a părut mie extrem de important – pentru că aici era o chestie de lider, cine e liderul echipei – asta putea să fie o problemă. Problema asta s-a rezolvat. Această conlucrare dintre Olaru și Tănase la golurile 3 și 4 ne-au făcut fericiți. Este extrem de important când jucătorii tăi de mare valoare se caută unul pe celălalt. Dacă noi vom fi altruiști și vom alerga la modul cum alergăm, o să ieșim și din groapă în campionat și putem să facem surprize în această competiție. Eu cred că orice punct făcut de acum încolo e un rezultat satisfăcător„, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

FCSB, debut de vis în Europa League

FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a grupei de Europa League.

Pe Arena Naţională, campionii şi-au anunţat intenţiile ofensive încă din minutul 2, atunci când Edjouma a trimis o lovitură de cap pe lângă poartă. Olaru şi Bîrligea au profitat în minutul 8 de o gafă a apărării adverse şi ultimul a deschis scorul pentru gazde. Târnovanu a scos incredibil la Savalnieks, în minutul 19, dar oaspeţii au înscris în minutul 23. Lipuscek a trimis în plasă, arbitrul a anulat golul pentru un fault în atac, dar VAR a validat reuşita oaspeţilor şi scorul a devenit 1-1.

Reclamă

Chiricheş a oferit pasa decisivă în minutul 32 pentru Marius Ştefănescu şi acesta i-a readus pe bucureşteni în avantaj. În minutul 58 o combinaţie între Bîrligea şi Florin Tănase l-a pus pe Olaru într-o poziţie excelentă şi a fost 3-1 pentru FCSB. Olaru a primit în minutul 69 o pasă de la nou intratul pe teren Băluţă şi a pus pe tabelă al patrulea gol al gazdelor. 4-1 a fost scorul final şi FCSB a debutat cu dreptul în această fază din Europa League.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și