Închide meniul

Arsenal, un capitol închis pentru Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 12:40

Arsenal, un capitol închis pentru Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

DPA Images / Mike Egerton via Hepta

Arsene Wenger a stat 22 pe banca lui Arsenal

  • Arsene Wenger n-are de gând să se mai întoarcă la Arsenal
  • Fostul manager a stat 22 de ani la clubul londonez
  • Wenger a cucerit trei titluri cu tunarii

"Dacă m-aş întoarce pe Emirates? Mi-am spus mereu că atunci când voi pleca de la Arsenal va fi pentru totdeauna. Este decizia pe care am luat-o. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am antrenat clubul pentru 1.235 de meciuri, am avut perioade bune şi perioade rele, dar am încercat mereu să protejăm valorile clubului. Şi cred că am reuşit să facem asta", a declarat Wenger pentru sursa citată. 

Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

Wenger a câştigat de trei ori titlul cu Arsenal, ultima oară în sezonul 2003-2004. S-a despărţit de tunari în 2008, iar  în prezent, ocupă un post în cadrul FIFA.  

Reclamă

"Inima mea este alături de club. Mă gândesc mult la echipă şi la acea perioadă. 22 de ani reprezintă ceva neobişnuit în meseria mea. Îmi fac griji pentru ce se întâmplă acolo şi urmăresc toate meciurile", a mai spus Wenger. 
 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor
Liga Campionilor • 13 mart., 9:56
Mikel Arteta, explozie de bucurie după ce Arsenal a eliminat-o dramatic pe Porto în Liga Campionilor: „E prima oară pentru mine”
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal - FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d)
Liga Portugal • 13 mart., 9:26
Scandal imens între Sergio Conceicao și Mikel Arteta, după Arsenal – FC Porto 1-0 (4-2 d.l.d): „Mi-a insultat familia!”
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză
Premier League • 11 feb., 17:10
Fanii lui West Ham nu au suportat umilinţa din prima repriză cu Arsenal şi au plecat acasă înainte de pauză. Imagini incredibile