Închide meniul

Cum arată cel mai bun „prim 11” al jucătorilor liberi de contract. Sergio Ramos nu lipsește din echipă!

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 16:22

Reclamă
Cum arată cel mai bun „prim 11 al jucătorilor liberi de contract. Sergio Ramos nu lipsește din echipă!

Cum arată cel mai bun "prim 11" al jucătorilor liberi de contract

Sergio Ramos / Profimedia

Iată cum arată cel mai bun „prim 11” al jucătorilor liberi de contract. Sezonul competiționat a început deja, însă mai multe nume importante din lumea fotbalului nu și-au găsit, cel puțin până în momentul de față, un nou angajament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poate cel mai important nume de pe lista jucătorilor liberi de contract este Sergio Ramos, fostul star de la Real Madrid. Ajuns la 38 de ani, fundașul a fost legitimat pentru ultima dată la Sevilla, echipă de care s-a despărțit în această vară.

Cum arată cel mai bun „prim 11” al jucătorilor liberi de contract

Perioada de mercato din această vară a fost una, cu adevărat, surprinzătoare, având în vedere că au existat mutări la care nimeni nu se aștepta. Un exemplu perfect ar fi faptul că Victor Osimhen a ajuns, sub formă de împrumut, de la Napoli la Galatasaray.

De asemenea, mai multe nume importante nu și-au găsit niciun angajament în perioada de transferuri, chiar dacă au un cv important sau o cotă de piață pe măsură.

Iată cum arată cea mai bună echipă a jucătorilor liberi de contract:

Reclamă
Reclamă

(Formația 4-3-3): Keylor Navas (37 de ani, ex PSG) – Patrick van Aanholt (34 de ani, ex Galatasaray), Sergio Ramos (38 de ani, ex Sevilla), Joel Matip (33 de ani, ex Liverpool), Serge Aurier (31 de ani, ex Galatasaray) – Miralem Pjanic (34 de ani, ex Sharjah FC), Christoph Kramer (33 de ani, ex Monchengladbach), Leonardo Lopes (25 de ani, ex Cercle Brugge) – Adam Ounas (27 de ani, ex Lille), Wissam Ben Yedder (34 de ani, ex AS Monaco), Maxim Choupo-Moting (35 de ani, ex Bayern Munchen).

De asemenea, alte nume importante din lumea fotbalului nu au niciun angajament. Pe lista prezentată mai sus și-ar mai putea face loc jucători precum: Fosu-Mensah, Samu Castillejo, Mariano Diaz sau Mario Balotelli.

David de Gea a fost liber de contract timp de 1 ani, dar și-a găsit echipă în această vară

David de Gea și-a găsit echipă, la un an de la despărțirea de Manchester United! După o pauză de un sezon, portarul spaniol a decis să revină în lumea fotbalului.

Reclamă

Celebrul Fabrizio Romano a anunțat înțelegerea dintre portar și noul club. Potrivit acestuia, de Gea a semnat cu Fiorentina.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a dezvăluit că David de Gea a acceptat un salariu de 2 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri, la Fiorentina.

În această perioadă de mercato, spaniolul a negociat și cu oficialii lui Genoa. Totuși, „grifonii” au considerat că pretențiile salariale ale portarului sunt „exagerate”.

Fiorentina va fi al 3-lea club din cariera lui de Gea, ajuns acum la 33 de ani. Acesta a mai evoluat pentru Atletico Madrid (2007-2011) și pentru Manchester United (2011-2023). În momentul de față este cotat la suma de 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și