Închide meniul

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!”

Viviana Moraru Publicat: 19 iulie 2024, 12:00

Reclamă
Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan! Anunţul lui Giovanni Becali: „Discutăm cu echipe bune!

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan | Anunţul lui Giovanni Becali

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci amical la Galatasaray/ Profimedia

Giovanni Becali a dezvăluit că ofertele curg pentru Olimpiu Moruţan, deşi internaţionalul român este în continuare accidentat. Impresarul a transmis că mijlocaşul se va despărţi de Galatasaray, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan se va recupera şi va reveni pe teren, după accidentarea teribilă suferită, în luna septembrie.

Curg ofertele pentru Olimpiu Moruţan | Anunţul lui Giovanni Becali

Giovanni Becali a făcut „lumină” în cazul lui Olimpiu Moruţan. Acesta a dezvăluit că recuperarea internaţionalului român decurge excelent, însă va reveni pe teren după startul sezonului.

În ciuda acestui fapt, Giovanni Becali a transmis că Olimpiu Moruţan este dorit de echipe din Italia şi Portugalia. Impresarul a mai transmis că Galatasaray ar urma să-l cedeze sub formă de împrumut, iar viitoarea echipă a internaţionalului român va avea şi opţiunea de a-l transfera definitiv pe acesta.

„Moruţan se recuperează bine, sunt echipe care chiar şi în situaţia asta, când el ar putea juca din septembrie, îl vor. Moruţan va găsi o echipă bună, sunt echipe din Italia, din Portugalia, care l-ar dori. Împrumut, cu opţiune de cumpărare.

Reclamă
Reclamă 4

Galatasaray înţelege că Moruţan e şi accidentat şi mai are un an de contract, îl pot împrumuta, cu opţiune de transfer. Te poţi înţelege. Discutăm cu echipe bune, care-i ofereau tot contractul pe care îl are la Galatasaray”, a declarat Giovanni Becali, conform fanatik.ro.

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man

Giovanni Becali a făcut un anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man. Impresarul jucătorului a confirmat interesul germanilor pentru internaţionalul român, însă a dezvăluit că acesta a ales să continue la Parma.

Giovanni Becali a dezvăluit că a avut întâlniri cu oficialii celor de la Borussia Dortmund, pentru un transfer al lui Dennis Man. Germanii erau gata să plătească suma de 15 milioane de euro, pentru a obţine semnătura internaţionalului român.

Reclamă

Băieții sunt aproape de a semna prelungiri cu Parma. A fost tevatură pentru că jucătorii au cerut niște sume, voiau niște clauze. Lucrăm de două luni la aceste contracte, Mâine, poimâine închidem sarabanda.

Și cu Borussia Dortmund m-am întâlnit, cu domnul Waske, la Madrid. Mi-a zis că e interes, n-au mai insistat, dar era pe lista lor. Pentru Dortmund nu erau o problemă 15-16 milioane, suma pe care mi-au spus-o cei de la Parma c-o vor, în caz că nu ne înțelegeam”, a declarat Giovanni Becali, conform digisport.ro.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:57

VideoLa Jocurile Olimpice de la Paris, România aşteaptă cele mai multe medalii de la canotaj

13:24

Jocurile Olimpice 2024 | Un australian şi-a amputat degetul pentru a ajunge la Paris: „Încă trebuie să mă obişnuiesc cu asta”

13:09

Dan Şucu vrea să dea lovitura şi să transfere un „tricolor”! Giovanni Becali a confirmat totul: „M-au sunat!”

12:50

VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 17:05

12:49

Ianis Hagi a luat decizia finală în privinţa viitorului lui! Ce le-a cerut agenţilor

12:42

„Îmi merge direct la inimă” Kylian Mbappe, uimit de Florentino Perez, după transferul la Real Madrid: „E cel mai bun din lume”

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei au fost în AntenaPLAY! Calificările încep la 16:05 4 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 5 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 6 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?”
Citește și