Închide meniul
VIDEO

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu. Cum a fost surprins în timpul derby-ului, de camerele TV

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 ianuarie 2024, 10:04

Reclamă
Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu. Cum a fost surprins în timpul derby-ului, de camerele TV

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu

Scandal la duelul dintre Răzvan Lucescu şi Fatih Terim / Captură Twitter

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu în timpul derby-ului PAOK – Panathinaikos, scor 2-1, din etapa a 20-a a campionatului Greciei. A fost scandal după primul gol marcat de Kiril Despodov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 43, atacantul bulgar al gazdelor a deschis scorul şi a „inflamat” spiritele. Cei de pe banca lui Panathinaikos au protestat vehement şi au intrat în conflict cu Răzvan Lucescu şi cu staff-ul lui.

Fatih Terim nu s-a mai abţinut şi l-a înjurat pe Răzvan Lucescu

Printre cei mai vehemenţi a fost chiar Fatih Terim. „Împăratul” a fost oprit cu greu şi a fost surprins de camerele TV în timp ce îl înjura pe Răzvan Lucescu.

Nenorocitul dracului”, ar fi spus Terim în faţa antrenorului român. Nedumerit, Lucescu nu i-a răspuns rivalului său.

Reclamă

Panathinaikos a restabilit egalitatea după pauză, dintr-un penalty transformat în gol de Bakasetas. Totuşi, Despodov a reuşit „dubla” cinci minute mai târziu şi a readus-o pe PAOK pe primul loc în Grecia.

Nu am meritat să câştigăm. Din păcate, nu am jucat bine. Am fost putut obţine un rezultat de egalitate în cele din urmă, dar jocul nostru a fost slab. Nu mi-au plăcut destule lucruri azi„, a declarat Fatih Terim la finalul meciului, potrivit sport24.gr.

Răzvan Lucescu, criză de nervi chiar şi după victoria în faţa lui Fatih Terim

Chiar dacă meciul a avut la centru un arbitru străin, Răzvan Lucescu a izbucnit. S-a năpustat asupra norvegianului Rohit Saggi, cel pe care îl acuză că a ajutat-o pe Panathinaikos.

Reclamă 4 / 0/3

Adevărul este că am ratat niște ocazii, asta se poate întâmpla. Nu are nicio legătură cu faptul că a fost un derby. Ne-am creat mai multe ocazii împotriva unei echipe bune. Important este că am câștigat un meci nu doar împotriva unei echipe, ci împotriva unui arbitru„, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sport.24.gr.

Lucescu a continuat atacul asupra lui Saggi şi nu îşi explică ce s-a întâmplat pe teren.

Ce am văzut astăzi a fost o rușine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaș roșu. Toate faulturile lor au fost acordate mult prea ușor. Mi se pare incredibil că a venit din altă țară și poate să fluiere așa, să aibă o astfel de atitudine.

Nu îmi dau seama cum arbitrii ajung să facă așa ceva. Distrug echilibrul campionatului„, a mai spus antrenorul lui PAOK.

PAOK a revenit pe primul loc în Grecia după ce, timp de câteva ore, prima poziţie a fost ocupată de AEK, graţie victoriei de pe teren propriu cu OFI Crete. PAOK are 47 de puncte, în timp ce AEK are 45 de puncte. Panathinaikos, echipa lui Fatih Terim, este pe locul 3, cu 44 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și