Închide meniul

Juventus poate pierde un jucător important. Anunțul lui Maurizio Sarri. ”El și Ronaldo nu pot evolua împreună”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 19:02

Juventus poate pierde un jucător important. Anunțul lui Maurizio Sarri. ”El și Ronaldo nu pot evolua împreună”

Zuma Press / Fabio Ferrari / Lapresse via hepta

Juventus poate pierde un jucător important. Anunțul lui Maurizio Sarri. ”El și Ronaldo nu pot evolua împreună”

Sarri susține că cei doi fotbaliști nu pot fi folosiți într-un sistem de joc. Totodată, tehnicianul italian mai vorbește și despre aportul destul de diminuat al celor doi, fapt ce al întări o eventuală plecarea a argentinianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala ar putea pleca de la Juventus 

”Paulo Dybala este un fotbalist fenomenal, dar, din punct de vedere tactic, este greu ca el și Cristiano Ronaldo să fie pe teren în același timp. Ambii pot face diferența în orice moment al unui meci, dar nu este ușor să evolueze împreună.

Au calități fizice și tehnice extraordinare, dar, dacă se află pe teren în același timp, echipa trebuie să reacționeze altfel pentru a se realiza ambele faze. O bună parte din teren poate rămâne descoperită, dar, totuși, este plăcut să fiu confruntat cu o asemenea problemă”, a spus Sarri, pentru Tuttosport.

Paulo Dybala a jucat în acest sezon în 34 de meciuri în toate competițiile. Fotbalistul a fost infectat de patru ori cu noul coronavirus.

Paulo Dybala are probleme de sănătate

Dybala încă resimte acel șoc și susține că nu este pregătit încă să revină pe teren. Sud-americanul susține că recuperarea sa a durat mai mult decât se aștepta, iar acest lucru i-a afectat serios condiția fizică. Sunt șanse mici ca Dybala să joace în meciul din Cupa Italiei dintre Juventus și AC Milan.

Reclamă

”Am avut coronavirus mai mult de cât mă așteptam, dar acum mă simt mai bine. Nu sunt la 100% din capacitatea mea, însă mă simt bine. Încerc să revin la o viață normală. E bine că meciurile se vor relua și ne întoarcem la ceea ce ne place.

Sper că vom juca bine în meciul cu AC Milan. Avem nevoie de multe partide la rând ca să ne recăpătăm ritmul de joc. Va fi senzațional că vom evolua din nou după atâtea luni de pauză”, a spus Dybala, potrivit AS.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și