Închide meniul

Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe jucătorii lui Gaziantep: „Cine nu joacă, poate pleca în ianuarie”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 15:58

Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe jucătorii lui Gaziantep: „Cine nu joacă, poate pleca în ianuarie

Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe jucătorii lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci - Profimdia Images

Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe jucătorii lui Gaziantep, după eşecul cu Kasimpașa (2-4), în care a încasat 3 goluri în prima repriză. În prelungirile primei reprize, Alexandru Maxim a avut șansa de a reduce din diferență până la pauză, însă mijlocașul român a ratat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din păcate, am primit goluri foarte ușor în prima repriză. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Am primit trei goluri în 45 de minute. Am făcut o schimbare de sistem în repriza secundă, atunci când am introdus trei jucători. Am început să jucam mai bine în atac.

Marius Şumudică şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut praf pe jucătorii lui Gaziantep

Am marcat două goluri în 8 minute. Nu am putut profita de 6 ocazii clare. Am ratat și un penalty. Daca am fi putut termina prima repriză cu un gol, în partea a doua ar fi fost altceva pentru noi. Nu este ușor să revii de la 3-0. Îmi felicit jucătorii pentru lupta din repriza secundă.

Ăsta ar trebui să fie spiritul echipei. Vom începe de azi, când ne întoarcem la Gaziantep, să vedem cine merită tricoul. Vreau ca fotbaliștii să arate caracter. Vreau să lupte pe teren. Nu contează numele jucătorului .Cine vrea să joace. va juca, iar cei care nu vor să joace pot pleca în ianuarie”, a fost discursul lui Şumudică.

Gaziantep, pe 14 în Superliga din Turcia

În meciul cu Kasimpașa, titulari la Gaziantep au fost Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș. Portarul a fost integralist, în timp ce Maxim și Drăguș au fost înlocuiți în minutele 80, respectiv 72.

Reclamă

După ce a înregistrat a doua înfrângere la rând în campionatul Turciei, după cea cu Ankaragucu din runda precedentă, Gaziantep a coborât pe locul 14 în campionat, în timp ce Kasimpașa a urcat pe șapte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și