Închide meniul

Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 ianuarie 2024, 19:50

Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer

Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer

Franz Beckenbauer și Pele / Profimedia

Acesta este mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer. Chiar dacă marea legendă braziliană a murit, contul acestuia de Twitter, cu peste 3 milioane de urmăritori, este încă activ, fiind administrat de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea legendă a fotbalului german, Franz Beckenbauer, a decedat în seara de 7 ianuarie, conform unui anunț făcut de familia sa, citat de publicația bild.de. Câștigătorul a două Cupe Mondiale a decedat în somn, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer

Pe contul de Twitter al lui Pele s-a postat un mesaj emoționant, în care se vorbea despre prietenia dintre legenda fotbalului brazilian și Franz Beckenbauer. Cei doi au fost coechipieri la echipa americană New York Cosmos, iar în perioada respectivă au legat o relație deosebit de apropiată.

„Au fost mai mult decât buni prieteni. Regele Pele îl numea pe Beckenbauer <frate>. Au fost coechipieri, în perioada în care au jucat pentru New York Cosmos, două legende ale unei prietenii frumoase și rare de-a lungul vieții. Este o despărțire dureroasă pentru toți cei care iubesc fotbalul. Totuși, sperăm că va fi o reuniune frumoasă în rai. Mulțumim pentru tot, Beckenbauer”, a fost mesajul postat pe contul de Twitter al lui Pele.

Eram muito mais que bons amigos. Rei Pelé chamava Beckenbauer de irmão. Parceiros de time, quando jogaram juntos no New York Cosmos, as duas lendas nutriram uma linda e rara amizade, ao longo de toda a vida. Essa é uma despedida difícil para quem ama o futebol. Todavia, esperamos… pic.twitter.com/JeLkbuMKjZ

Reclamă

— Pelé (@Pele) January 8, 2024

Franz Beckenbauer a murit la 78 de ani

„Împăratul a murit. Germania îşi ia adio de la unul dintre cei mai importanţi fotbalişti”, a fost vestea tragică anunţată de sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii ani starea, fostul mare fotbalist a avut grave probleme medicale. Acesta suferise un infarct ocular, mai multe operaţii la inimă. La acestea se adăuga boala Parkinson şi demenţa asociată cu care fusese diagnosticat.

„Cu profundă tristețe anunțăm că soțul meu și tatăl nostru, Franz Beckenbauer, a murit ieri, duminică, înconjurat de familia sa. Vă rugăm să ne lăsaţi să îl putem plânge în tăcere și să vă abțineți de la a pune întrebări”, a comunicat familia.

În documentarul „Beckenbauer”, difuzat la televiziunea germană, fratele fostului internaţional îi îngrijorase pe fani. Walter Beckenbauer vorbise despre starea de sănătate a fratelui său: „Dacă aş spune că este bine, aş minţi, iar mie nu-mi place să mint. Nu se simte bine”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și