Închide meniul

„Nu se aseamănă cu PSG!” Kylian Mbappe, avertizat după transferul la Real Madrid! Un fost star a tras semnalul de alarmă

Alex Ioniță Publicat: 4 iunie 2024, 20:13

Reclamă
„Nu se aseamănă cu PSG! Kylian Mbappe, avertizat după transferul la Real Madrid! Un fost star a tras semnalul de alarmă

Kylian Mbappe, avertizat după transferul la Real Madrid!

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a fost avertizat după transferul la Real Madrid! Fostul mare internațional Nicolas Anelka a venit cu un mesaj important pentru campionul mondial din 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anelka, retras în 2016, a avut o carieră fabuloasă de fotbalist. Acesta a jucat la cluburi uriașe, precum: PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Chelsea sau Juventus.

Kylian Mbappe, avertizat după transferul la Real Madrid!

Având în vedere că are o experiență uriașă la cel mai înalt nivel, Anelka i-a transmis lui Mbappe un mesaj important. Acesta a spus că niciun jucător nu este mai presus de club.

Totuși, fostul internațional a spus că Mbappe nu va avea mari probleme de adaptare, având în vedere că deja vorbește limba spaniolă.

„Nici un jucător nu este mai presus de club. În orice caz, nu de aceea este acolo. Real Madrid nu se aseamănă cu PSG. La Paris, Kylian a ajuns de tânăr într-un club care nu are aceeași istorie. Realul are un trecut mult mai mare. Dar nu cred că există niciun risc ca el să se simtă mai puternic decât clubul.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am ce sfaturi să-i dau, pentru că deja vorbește spaniola. Deci partea grea s-a terminat. Când am fost la Arsenal și apoi la Real Madrid a trebuit să învăț engleza și apoi spaniola. Asta încetinește întotdeauna un pic adaptarea. El nu trebuie să aștepte. Este deja gata. Se pregătește de ani de zile să joace în Spania sau Anglia. Totul este făcut și gândit pentru a avea succes. Deci nu are nevoie de sfatul meu. El a planificat totul”, a spus Anelka, citat de as.com.

Kylian Mbappe, discurs furibund după plecarea de la PSG şi transferul la Real Madrid

Kylian Mbappe a susţinut prima conferinţă de presă, după transferul la Real Madrid. Acesta s-a declarat extrem de bucuros de faptul că va evolua la echipa pe care o susţine încă din copilărie, mărturisind că i s-a îndeplinit un vis.

De asemenea, Mbappe a oferit declaraţii şi despre situaţia pe care a traversat-o la PSG. Acesta a fost „ameninţat” că nu va mai juca la campioana Franţei, în sezonul recent încheiat, dat fiind faptul că a refuzat să-şi mai prelungească înţelegerea.

Reclamă

Mbappe a dezvăluit că a fost salvat de antrenorul echipei, Luis Enrique, şi de directorul sportiv al francezilor, Luis Campis, după ce a fost exclus din lotul campioanei Franţei.

„Am vrut să mă exprim înainte de a începe această conferință de presă. Toată lumea știe pe acum, voi fi jucătorul lui Real Madrid pentru cel puțin 5 sezoane.

Credeam că nu voi juca, dar din momentul în care am pășit pe teren, consider că a fost un sezon de succes. Sunt chiar mai mândru de acest sezon știind prin ce a trebuit să trec. Chiar dacă nu am jucat cel mai bun fotbal al meu, cred că este cel mai bun sezon din cariera mea.

Mi-au spus-o în față (n.r. – conducătorii), mi-au vorbit atât de violent încât eram convins că nu voi juca. Luis Enrique și Luis Campos m-au salvat.

Fără ei, nu aș mai fi pășit niciodată pe teren pentru PSG. De asta ambiția mea a fost la alt nivel în acest sezon. Jocul meu nu a fost la aceleași standarde, dar m-am simțit mândru doar să joc, să leg meciurile și să câștig trofee. Anul viitor, un astfel de sezon nu mă va mai satisface”, a spus Mbappe, citat de lequipe.fr.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și