Închide meniul
NEWS ALERT

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 13:10 / Actualizat: 20 septembrie 2021, 14:16

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!

Mauricio Pochettino, avertizat de fratele emirului din Qatar

Profimediaimages

Fratele emirului din Qatar a avut o reacţie surprinzătoare, la numai câteva ore după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Pochettino. Miliardarul care are o influenţă uriaşă la vicecampioana Franţei este chiar cel care a anunţat, în premieră, transferul starului argentinian la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, ameninţat cu demisia de membrii familiei regale din Qatar

Khalifa Bin Hamad Al Thani nu a stat pe gânduri când a văzut reacţia nervoasă avută de Messi, în momentul în care a fost schimbat. Potrivit mundodeportivo.com, acesta a postat un mesaj, în limba engleză, pe reţelele sociale.

„Londra este un oraş minunat, ar trebui să ştii asta!„, a fost descrierea oferită de şeic la o poză cu Pochettino.

Este un semnal de alarmă pentru antrenorul care a locuit o lungă perioadă în capitala Angliei. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a pregătit-o, între 2014 şi 2019, pe Tottenham.

Reclamă

Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi

Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al derby-ului PSG – Olympique Lyon, la scorul de 1-1. Starul argentinian a părut extrem de nervos pentru că a ajuns la trei meciuri la rând fără gol marcat pentru noua sa echipă.

La conferinţa de presă, Pochettino a încercat să limiteze proporţiile scandalului şi a anunţat motivul pentru care a decis să îl trimită pe bancă pe idolul fanilor.

Am luat decizia de a-l schimba pe Leo Messi din cauza unei posibile accidentări. Vin jocuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt deciziile pe care le luăm pentru echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea ştie că avem jucători minunaţi, dar eu trebuie să iau deciziile. Uneori poate fi plăcut, alteori nu! După schimbare l-am întrebat pe Messi dacă e bine, deci trebuie să vă calmaţi (n.r. în privinţa scandalului). Avem mult de lucrat, dar e greu când joci la fiecare trei zile„, a declarat Mauricio Pochettino.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și