Închide meniul

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 iunie 2020, 19:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

SportPictures / Ionut Tabultoc/ Sport Pictures via hepta

Botoșani, noi detalii despre juniorul infectat cu coronavirus. ”Am discutat cu părinții lui”

Croitoru susține că fotbalistul este asimptomatic și este internat la spital. El susține că sportivul nu s-a pregătit niciodată cu fotbaliștii de la prima echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru, despre juniorul infectat cu Covid-19: ”Este asimptomatic”

”Acest copil nu a fost la echipa mare. Am toate antrenamentele filmate. Pot să pun la dispoziție aceste filmări, să se vadă dacă acest copil a fost la antrenamente sau nu. Din ce am vorbit cu părinții lui, este asimptomatic, dar este internat la spital”, a declarat Croitoru, pentru Digi Sport.

De asemenea, Croitoru susține că medicul echipei nu a stat alături de fotbaliști în ultimele zile. 

”Suntem puțin obosiți după drum, pentru că am fost nevoiți să plecăm la ora 10-10 jumătate seara. Am făcut 12 ore pe drum. Am avut doi șoferi, au fost și ei testați ca noi.

Nu am plecat de bună voie, noi am vrut să rămânem acolo, pentru că neluând contact cu doctorul noi am sperat că vom putea juca. Doctorul a plecat separat, cu o mașină a clubului, iar jucătorii cu autocarul”, a mai precizat antrenorul, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și