Închide meniul

Dan Petrescu i-a răspuns lui Marius Şumudică: „Să aibă rezultatele pe care le-am avut eu!”. Anunţ ferm al „Bursucului”. „Trebuie să îţi vezi de treaba ta”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2021, 17:43

Dan Petrescu i-a răspuns lui Marius Şumudică: „Să aibă rezultatele pe care le-am avut eu!. Anunţ ferm al „Bursucului. „Trebuie să îţi vezi de treaba ta

Colaj Profimediaimages

Petrescu asigură că nu a avut nicio intenţie să critice modul în care i-a pregătit Şumudică pe jucătorii campioanei. A apelat şi la o ironie în momentul în care a fost întrebat ce îi doreşte lui „Şumi”. Trei titluri a câştigat, cu gruparea din Gruia, fostul fundaş al Generaţiei de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, răspuns acid pentru Marius Şumudică

Dacă făceam eu pregătirea…dar nu am zis că antrenorul trecut a făcut-o greşită. Eu îi doresc multă baftă lui Şumudică şi să aibă rezultatele pe care le-am avut eu, asta îi doresc. Putea să mă sune pe mine, să îmi zică ce vrea şi să rezolvăm problemele. Eu nu am zis că antrenorul de dinainte a făcut rău pregătirea„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Petrescu i-a cerut lui Şumudică să nu mai vorbească despre CFR Cluj, din moment ce nu mai este antrenorul echipei.

„E părerea lui Şumudică, trebuie să o acceptăm (n.r despre contribuţia lui Marian Copilu). Aşa mi se pare corect… odată ce ai plecat de aici, trebuie să îţi vezi de viaţa ta. Cât voi mai fi antrenor, eu trebuie să vorbesc de CFR Cluj„, a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.

Atacul lui Marius Şumudică la adresa lui Dan Petrescu

Marius Şumudică a lansat un val de atacuri la adresa lui Petrescu, după declaraţiile „Bursucului” pe care le-a dat după meciul cu Jablonec. „N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte”, reacţionase tehnicianul lui CFR. Şumudică nu a putut rezista și i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu.

Reclamă

El spune că echipa e nepregătită. A avut 2 săptămâni la dispoziție. Pe această echipă cum a putut să-i calce în picioare pe FCSB? Șumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB, după care apare un antrenor de trei săptămâni, schimbă vreo 7-8 jucători.

Păi eu sunt vinovat că sunt jucătorii nepregătiți? Ce ai făcut trei săptămâni, de ce nu i-ai pregătit. Sunt eu vinovat că aduci jucători cu două viteze, încet și pe loc„, a spus Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și