Închide meniul

Gigi Becali a mai pierdut un proces. Îi va plăti două salarii lui Cristi Bălgrădean, portarul rivalei CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 6:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Gigi Becali a mai pierdut un proces. Îi va plăti două salarii lui Cristi Bălgrădean, portarul rivalei CFR Cluj

Hepta

Gigi Becali a pierdut un proces

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor îi dăduse dreptate portarului ajuns la CFR, dar FCSB a făcut apel. Recursul a fost respinsă, decizia fiind una definitivă, cel puţin pe plan naţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean a câştigat procesul cu Gigi Becali

Celor de la FCSB le mai rămâne doar varianta Tribunalului de Arbitraj Sportiv, unde cazul mai poate fi judecat în următoarele 21 de zile. Dacă nici aici nu va câştiga, FCSB îi va plăti integral salariile lui Bălgrădean din perioada 15 martie –  15 mai. 

Gigi Becali a luat decizia să îl trimită pe Bălgrădean în somaj tehnic după ce a aflat că acesta semnase cu CFR Cluj, fără să anunţe pe nimeni din club. În şomaj tehnic mai ajungeau atunci Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Adi Popa sau Harlem Gnohere.

Gigi Becali l-a acuzat pe Bălgrădean chiar şi că nu şi-ar fi apărat corect şansele în meciul cu FC Botoşani, 2-2. 

"Păi eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean. Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea?

Reclamă

Dacă nu venea la Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul", a spus Becali, pentru AntenaSport, în această vară. 
 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și