Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să îi bage în şedinţă pe Coman, Moruţan şi Tănase: "Să intervină şi să le spună clar asta!" Anunţ îngrijorător despre Vukusic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 februarie 2021, 20:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Gigi Becali, sfătuit să îi bage în şedinţă pe Coman, Moruţan şi Tănase: "Să intervină şi să le spună clar asta!" Anunţ îngrijorător despre Vukusic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Ante Vukusic a fost adus în această iarnă la FCSB, pentru a-l înlocui pe Sergiu Buş, care a plecat în Coreea de Sud. Vukusic încă nu a reuşit să înscrie şi se pare că răbdarea lui Gigi Becali în ceea ce îl priveşte este pe sfârşite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam crede că Vukusic va fi următorul "număr 9" sacrificat de Gigi Becali. 

”La felul în care joacă acum, FCSB nu poate rezista în Europa League. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească. Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat”, a spus Helmut Duckadam la Look Sport. 

Duckadam cere intervenţia lui Gigi Becali 

Duckadam dă vina şi pe "perlele" de la FCSB pentru faptul că atacanţii de careu nu s-au impus la FCSB în ultimii ani. Adrian Petre şi Sergiu Buş sunt ultimele exemple care au clacat la FCSB.

Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză. Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: ‘Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici’”, a mai spus Duckadam. 

Reclamă

Aducerea lui Vukusic, criticată de Marcel Puşcaş! MM i-a dat replica

Marcel Puşcaş a afirmat că Gigi Becali transferă jucători fără să îi cunoască şi să le ştie care e adevărata valoare. 

"Cine i l-a recomandat lui Gigi pe Vukusic? Cine i l-a propus? Gigi e cel care plătește… Acel scouter l-a văzut pe viu? Cine îl păcălește pe Gigi Becali? Sau se păcălește singur? Trebuie să facă ordine!", a spus Marcel Puşcaş. 

Mihai Stoica i-a replicat imediat lui Puşcaş. "Pe Vukusic l-a recomandat ăla care i-a mai recomandat pe Zenga, Protasov, Petre Marin, Ghionea, Nicoliță, Boștină, Dică, Iacob, Thereau, Varela, Chipciu, Rusescu, Keșeru, Planic, Olaru. Printre alții.

Reclamă 4 / 0/3

Ăla cu care, prin club, s-a ajuns de vreo 6 ori prin primăvară. Pe tine cine/ce te recomandă de ne ești superior? Unde ți-e catedra?", a fost mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și