Închide meniul

Vasile Miriuţă nu crede că Dinamo mai poate evita retrogradarea. "S-a spart barca şi se scufundă"

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iulie 2020, 9:42 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Vasile Miriuţă nu crede că Dinamo mai poate evita retrogradarea. "S-a spart barca şi se scufundă"

Vasile Miriuţă crede că Florinel Coman poate pleca pe 3 milioane de euro

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1
  • 18 jucători ai alb-roşiilor au coronavirus

Acesta este convins că nu se poate găsi rezolvare la problemele cu care se confruntă gruparea din Ştefan cel Mare. Prin urmare, rămânerea în Liga 1 devine imposibil de realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă, semnal de alarmă pentru fanii lui Dinamo

"S-a spart barca şi se scufundă. Depinde ce hotărâre va lua Liga şi Federaţia. Eu nu văd nicio şansă pentru Dinamo de a rămâne în Liga 1, la ora actuală. Este foarte greu să mai dispute acele jocuri, aş spune că e aproape imposibil", a declarat Vasile Miriuţă la PRO X.

La Dinamo este focar de infecţie. Nu mai puţin de 18 jucători au fost testaţi cu coronavirus, iar echipa a fost băgată în carantină timp de 14 zile. Trupa lui Mulţescu a jucat numai 7 meciuri în play-out-ul Ligii 1 şi sunt tot mai puţine date la care poate fi programată.

Reclamă

Un singur succes au obţinut alb-roşiii în a doua fază a competiţiei. Au ajuns astfel pe penultimul loc în clasament, la patru puncte distanţă de "lanterna roşie" Chindia Târgovişte.

"Noi cerem întreruperea campionatului, alții consideră că am fi favorizați de situația asta, dar părerea mea este că dacă privim chestiunea cu discernământ trebuie să avem grijă de sănătatea tuturor, de aceea liga internă trebuie oprită de urgență!", a declarat căpitanul lui Dinamo, Ante Puljic.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”