Închide meniul

Ce i-a spus Jude Bellingham arbitrului înainte de a fi eliminat, după ce golul i-a fost anulat pentru că s-a încheiat partida!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 10:22

Reclamă
Ce i-a spus Jude Bellingham arbitrului înainte de a fi eliminat, după ce golul i-a fost anulat pentru că s-a încheiat partida!

Ce i-a spus Jude Bellingham arbitrului înainte de a fi eliminat, după ce golul i-a fost anulat pentru că s-a încheiat partida!

Jude Bellingham strigă la arbitrul central după ce acesta i-a anulat golul / Profimedia Images

Starul englez al lui Real Madrid a înscris în prelungirile meciului cu Valencia, dar reuşita a fost anulată de central pe motiv că a fluierat sfârşitul jocului. Iată ce i-a spus Jude Bellingham arbitrului înainte de a fi eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham a fost scos din minţi de decizia centralului. El nu s-a mai putut abţine şi a înjurat. Acest lucru l-a costat, englezul văzând cartonaşul roşu.

Ce i-a spus Jude Bellingham arbitrului înainte de a fi eliminat, după ce golul i-a fost anulat pentru că s-a încheiat partida!

Practic, a fost un moment de coşmar pentru englez. Nu numai că golul frumos, marcat cu capul, i-a fost anulat, dar el va fi şi suspendat.

E un nenorocit de gol, uite! Mingea e în aer. Ce naiba e asta”, i-a strigat Jude Bellingham centralului, potrivit cunoscutului jurnalist Fabrizio Romano.

Valencia – Real Madrid s-a încheiat 2-2, după un meci marcat de incidente. Formaţia antrenată de Carlo Ancelotti rămâne lider în LaLiga. Real are cu 7 puncte mai mult decât Girona, care se află pe 2, dar Girona are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Barcelona e pe 3, cu două puncte mai puţin decât Girona. Catalanii o întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în deplasare, pe Athletic Bilbao.

Octavian Chihaia a păţit acelaşi lucru ca Jude Bellingham în meciul Marseille – Dinamo 2-1. „Câinii” au ratat atunci primăvara europeană

Ce li s-a întâmplat lui Bellingham şi colegilor săi de la Real Madrid este echivalent cu ce au păţit Chihaia şi cei de la Dinamo pe 14 decembrie 2005, la meciul Marseille – Dinamo 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Chihaia a înscris şi el, dar arbitrul întâlnirii a fluierat, la fel ca acum, în Real Madrid – Valencia 2-2, sfârşitul întâlnirii în timp ce mingea se afla în aer.

Octavian Chihaia a rememorat faza în care centralul întâlnirii Marseille – Dinamo a anulat reuşita sa pe motiv că a fluierat sfârşitul partidei. Cu acel gol, Dinamo s-ar fi calificat în primăvara europeană.

A trecut foarte mult timp, dar amintirea este proaspătă și, în același timp, tulbure. Evenimentul în sine a avut un impact atât de mare încât a pus totul într-un fel de ceață. Este trist. Lăsând la o parte ratarea calificării, ar fi fost o mândrie pentru fiecare jucător care a jucat atunci. Să joci cu Barthez, care era campion mondial, cu Ribery, cu Nasri…

A fost o chestie de moment, am anticipat că urmează să primesc mingea. Nu era o execuție care mă caracteriza pe mine, a fost ceva instinctual. Așa am simțit, văzusem și poziția lui din poartă. Altădată poate aș fi urcat, poate intram într-o combinație, că eram vârf de careu, dar atunci am decis să șutez lobat, la colțul lung.

Arbitrul nu ne-a zis absolut nimic, decât să plecăm la locurile noastre. A fost o aroganță tipică, cum se întâmplă când e un astfel de meleu de proteste. Eu nu m-am dus foarte mult la arbitri, «Chinezul» Mărgăritescu și Florentin Petre au fost acolo”, declara Octavian Chihaia în decembrie 2022, pentru gsp.ro.

Valencia – Real Madrid 2-2, un meci „nebun”. Tchouameni i-ar fi rupt piciorul lui Mouctar Diakhaby

Meciul Valencia – Real Madrid 2-2 a fost marcat de incidente. Mouctar Diakhaby a fost scos pe targă şi transportat de urgenţă la spital după ce şi-ar fi rupt piciorul.

În minutul 86, la un atac al „galacticilor”, Tchouameni s-a dezechilibrat şi a căzut peste piciorul fundaşului de 27 de ani. Acesta a început să urle de durere şi a cerut intervenţia medicilor.

Reclamă

Jucătorii ambelor echipe şi-au pus mâinile în cap. Fotbaliştii Realului s-au oprit instant şi au făcut semne disperate spre margine.

Fundaşul de 27 de ani din Guinea joacă din 2018 la Valencia. „Liliecii” l-au cumpărat atunci de la Lyon pentru 15 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și