Închide meniul

Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB: „Nu pot să mă duc acolo”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 ianuarie 2024, 11:44

Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB: „Nu pot să mă duc acolo

Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB

Andrei Ivan, înaintea unui meci / Profimedia

Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Universităţii Craiova în ultimele sezoane, Andrei Ivan a traversat o perioadă mai slabă în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul cu trei goluri şi două pase decisive speră ca în 2024 să aibă prestaţii mai bune şi a dezvăluit ce reprezintă Universitatea Craiova pentru el.

Andrei Ivan a dezvăluit de ce a refuzat-o pe FCSB

Andrei Ivan a declarat că iubeşte clubul din Bănie şi că, atunci când s-a despărţit de Krasnodar, a refuzat o ofertă de la FCSB.

Atacantul de 26 de ani a spus că nu se putea integra la formaţia roş-albastră în perioada respectivă şi că a lăsat totul doar pentru a se întoarce la Craiova:

„Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă tot! Am avut foarte multe oferte și, când am venit de la Krasnodar, am lăsat totul pentru Craiova. Am avut ofertă de la FCSB și n-am vrut să mă duc acolo. Înseamnă că iubesc echipa asta și o s-o fac în continuare.

Reclamă

Nu că nu m-aș fi văzut, dar nu cred că ar fi fost locul meu acolo. FCSB avea atunci jucători foarte buni și am zis că nu mă integrez cum trebuie. Nu pot să mă duc acolo”, a declarat Andrei Ivan, potrivit iamsport.ro.

Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău

Mihai Rotaru a oferit detalii despre marea lovitură încercată pe piaţa transferurilor. Patronul Universităţii Craiova şi-a dorit să îl readucă în Bănie pe Cicâldău. S-a lovit însă de un refuz.

Cicâldău a fost vândut în 2021 de gruparea din Bănie la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro. Nu a confirmat la gruparea Cim Bom şi a fost împrumutat mai întâi la Ittihad Kaba, după care a semnat cu Konyaspor. Rotaru l-a vrut înapoi în Bănie, dar eforturile sale s-au dovedit a fi în zadar.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mutat și la capitolul veniri și vom muta în continuare. Mai avem trei poziții de acoperit, dar două neapărat. Avem nevoie de un fundaș central, v-am mai spus. Cu Cicăldâu informația ar fi fost adevărată acum 3 săptămâni.

Astăzi nu mai este adevărată în sensul în care trebuiau să fie 3 părți convinse și care să agreeze mutarea. În speță, Cicâldău și nu erau probleme acolo, Galatasaray, care este clubul proprietar, unde lucrurile ar fi mers spre bine, doar că este și Konyaspor cei care îl au împrumut până în vară.

În momentul în care am deschis discuția, Konya nici nu a vrut să audă. Este un om de bază la Konya, ei au o situație dificilă în clasament. Nu iau în calcul să se despartă de Cicâldău. A fost ca la Mitriță când am încercat să-l aducem prima oară.

Ne înțelesesem cu New York-ul, ne înțelesem cu Mitriță, doar că saudiții nu au vrut să-i dea drumul. L-am luat după 6 luni și a fost mai bine că nu am mai plătit nimic la New York.

Cicâldău, chiar dacă a fost crescut la Farul, Craiova este prima lui casă în acest moment. Cu toată dragostea lui pentru Farul și pentru că este un produs al academiei lor”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și