Închide meniul

„Bătaia” dintre Nistor și Chipciu, comentată de Ioan Ovidiu Sabău: „Când lucrurile nu merg, apar discuții mai aprinse!”

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 18:40

Reclamă
Bătaia” dintre Nistor și Chipciu, comentată de Ioan Ovidiu Sabău: Când lucrurile nu merg, apar discuții mai aprinse!”

„Bătaia” dintre Nistor și Chipciu a fost comentată de Ioan Ovidiu Sabău

Alex Chipciu și Dan Nistor / Profimedia

„Bătaia” dintre Nistor și Chipciu a fost comentată de Ioan Ovidiu Sabău. Antrenorul de la U Cluj a făcut dezvăluiri din interiorul vestiarului, pentru ca lumea să înțeleagă ce s-a întâmplat între cei doi jucători ai ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După duelul dintre Universitatea Craiova și U Cluj, încheiat cu scorul de 2-2, Dan Nistor a spus, în glumă, că s-a bătut cu Alex Chipciu la vestiar. Așa explica mijlocașul, la momentul respectiv, revenirea ardelenilor din a doua repriză.

„Bătaia” dintre Nistor și Chipciu a fost comentată de Ioan Ovidiu Sabău

Acum, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre show-ul făcut de Nistor, la interviu, după finalul duelului din Bănie. Antrenorul de la U Cluj a spus că cei doi jucători fac uneori anumite glume și că aceștia nu trebuie să respecte mereu un tipar de seriozitate.

De asemenea, antrenorul „șepcilor roșii” a spus că între cei doi nu poate exista o bătaie, având în vedere că sunt prieteni buni.

„Nu există așa ceva (n.r. un conflict în vestiar între Dan Nistor și Alex Chipciu), nici nu a fost vorba de așa ceva. Îl cunoașteți foarte bine pe Nistor, face anumite glume. Mi se par firești astfel de declarații, nu putem fi tot timpul într-un șablon.

Reclamă

Ei sunt foarte buni prieteni, nu se întâmplă așa ceva. Se înțeleg foarte bine, sunt lideri în teren, în vestiar. Avem încredere în toți jucătorii, avem un lot echilibrat. Sigur, ca în orice echipă, când lucrurile nu merg, apar și discuții mai aprinse, dar sunt lucruri normale.

Nu s-a ajuns așa departe și nu se va ajunge, pentru că e un grup format din oameni responsabili, serioși și știu ce au de făcut”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Dan Nistor, show total după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova – Universitatea Cluj 2-2. Nistor a marcat golul prin care Universitatea Cluj a egalat şi a obţinut un punct în Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Nistor a avut un discurs savuros după meci şi a glumit că revenirea din a doua repriză se datorează unei „bătăi în vestiar” cu Chipciu.

„S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu.

Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim și la play-off. Au fost ani frumoși aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe și să câștige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă și am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aștept să mai marcheze și alți jucători. Știu că pretențiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulți jucători și nu sunt pregătiți”, a spus atunci Dan Nistor

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și