Închide meniul
EXCLUSIV

Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid: „Nu mai aveam răbdare să joc!” Povestiri fabuloase

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 18:21

Reclamă
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid: „Nu mai aveam răbdare să joc! Povestiri fabuloase

Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid

Bănel Nicoliţă/ AntenaSport

Bănel Nicoliţă a dezvăluit ce făcea, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid. Fostul internaţional a dezvăluit că mergea la biliard, acolo unde se întâlnea cu jucătorii rivali. Acesta a transmis că nu mai avea răbdare să intre pe teren, pentru a disputa duelul cu rivalii giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, în etapa a 30-a a sezonului. Meciul se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid

Bănel Nicoliţă a dezvăluit că în ziua meciului cu Rapid, jucătorii primeau liber din partea antrenorului, şi mergeau să se relaxeze într-un club de biliard. Acolo se întâlneau şi cu rivalii de la Rapid, mărturisind că avea o relaţie foarte bună cu aceştia, dat fiind faptul că se întâlneau cu unii şi la echipa naţională.

Bănel Nicoliţă a mai declarat că aştepta cu nerăbdare duelul cu marea rivală, deoarece derby-urile le considera cele mai frumoase meciuri.

„Mergeam la un club de biliard, ne vedeam în ziua jocului (n.r. cu adversarii) Vorbeam, eram prieteni, mergeam cu unii la echipa naţională. Pe teren eram duşmani, afară eram prieteni.

Reclamă

S-au schimbat, fiecare antrenor are strategia lui. Noi ne bucuram de timpul nostru liber, mergeam la biliard, dar nu jucam împreună. Stăteam la o cafea, le spuneam că-i batem, erau lucruri frumoase. Mai erau câteva ore înaite de meci şi nu mai aveam răbdare să intru pe teren. Ziceam că acum vreau să intru.

Sunt cele mai frumoase derby-urile cu Dinamo şi Rapid. Ai alte sentimente, trăiri, emoţii cu 48 de ore înainte de joc, cum te pregăteşti. Sunt lucruri pe care jucătorii le pregătesc în camerele lor”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru AntenaSport.

Bănel Nicoliță, laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman

Bănel Nicoliță a avut laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Fostul jucător de la FCSB a vorbit despre vedeta din lotul lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

„Coman este numărul 1, e motorul echipei. Când a început campionatul am spus, sunt doi jucători buni în Liga 1, Mitriță și Coman. Ceea ce s-a întâmplat acum, Florinel a ținut bine randamentul, eu l-am lăudat, îl cunosc.

E un jucător foarte bun, știe ce înseamnă să dribleze, să șuteze. E un jucător de mare calitate.

Eu îl văd în orice campionat din Europa. În primele 4 campionate poate juca lejer. Are forță, are tehnică, are viteză bună, de ce nu? A fost într-o perioadă foarte grea, la momentul respectiv nu s-a mai gândit că își revine atât de bine, încât să poată crească cota. Nu cred că valorează doar 5 milioane, ar merita 10 milioane.

A arătat asta! Poate să decidă un meci. Va conta și la EURO. Poate să fie bombă la EURO, nea Gigi poate regreta că nu i-a mărit clauza”, a spus Bănel Nicoliță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și