Închide meniul

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali e în super-formă şi a spus dacă se întoarce la FCSB!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 22:48

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali e în super-formă şi a spus dacă se întoarce la FCSB!

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali e în super-formă şi a spus dacă se întoarce la FCSB!

Gigi Becali / Hepta

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali e în super-formă şi a spus dacă se întoarce la FCSB! Ianis Stoica, în vârstă de 21 de ani, tocmai a marcat două goluri în Hermannstadt – Oţelul 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica e cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.com, dar a ajuns la Hermannstadt gratis. Anterior, el a fost împrumutat de Gigi Becali la U Cluj.

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali e în super-formă şi a spus dacă se întoarce la FCSB!

Ianis Stoica a fost MVP în Hermannstadt – Oţelul Galaţi 4-1. Fostul jucător al lui Gigi Becali a marcat în minutele 26 şi 49 ale jocului.

În urma acestui joc, Hermannstadt a urcat pe loc de play-off. Sibienii au însă o deplasare infernală în ultima etapă, la Cluj, cu CFR.

După joc, Ianis Stoica a fost întrebat dacă golurile pe care le marchează îl pot ajuta să revină la FCSB. „Eu sunt aici lăsat liber, nu mai am treabă cu FCSB”, a replicat Ianis Stoica pentru primasport.ro.

Reclamă

Vreau să încep prin a lăuda brigada de arbitri, un arbitraj excelent, este şi meritul lor că s-a practicat un fotbal frumos. Am început mai greu, dar important este finalul. Rămânem în luptă, depindem de alte rezultate, dar mergem la CFR să câştigăm.

(n.r.: despre gestul în care şi-a bătut obrazul) A fost un semn pentru mine, să mă descarc după ce am fost criticat și etapa trecută, când mingea n-a intrat în poartă. (n.r. fază din meciul cu Dinamo) S-a dat ofsaid. Cu acel punct, poate eram mai sus acum. Nu zic că am fi câștigat, dar am fi avut un punct la pauză. Nu a fost pentru U Cluj, nu am nimic să le reproșez.

Depindem de alte rezultate, dar și dacă vom fi în play-out nu este dezamăgire. Obiectivul este locurile 7-8, dacă se vor alinia planetele și vom intra în play-off va fi bine, dacă nu, asta e. Vrem să câștigăm play-out-ul”, a mai declarat Ianis Stoica pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Stoica, dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj: „Am avut motive”! Mărturisirea fostului fotbalist de la FCSB

Ianis Stoica a făcut dezvăluiri după despărţirea cu scandal de U Cluj. Ianis Stoica a declarat după meciul pierdut de Hermannstadt cu Rapid, cu 2-0, că a avut motivele lui.

Neluţu Sabău a fost deranjat de modul în care s-a despărţit Ianis Stoica de U Cluj. Neluţu Sabău spunea că U Cluj l-a plătit mai bine pe Ianis Stoica decât a făcut-o FCSB.

Un meci greu, ne-am dorit mai mult, dar nu am fost atât de atenți în fața porții. Ei au fost mai atenți și asta a fost istoria jocului.

Am jucat un 3-5-2, nu 5-3-2. Am fost sistemul gândit de Mister, a fost ok, să zic. 

Am fost mai prudenți pentru că Rapidul are echipă valoroasă. Avea patru victorii, știm ce sume s-au dat pe transferuri, sunt jucători de calitate. Am avut ocaziile noastre. 

Este o luptă grea la play-off, sunt șase echipe pe un loc. Echipa care va juca cel mai deștept, va fi acolo. Eu cred că dacă vom lua nouă puncte vom fi în play-off, dar va fi foarte greu.

(n.r: Sabău e supărat pe modul în care ai plecat) M-am integrat bine aici. Am avut niște motive, dar n-aș vrea să le dezvălui din respect pentru cei de acolo, pentru că sunt mai în vârstă decât mine. Am avut motivele mele și sunt bucuros pentru alegerea făcută”, declara Ianis Stoica pentru digisport.ro după Rapid – Hermannstadt 2-0.

Reclamă

Neluţu Sabău: „Ianis Stoica a avut la U Cluj un salariu mai mare decât la FCSB”

Modul în care Ianis Stoica a părăsit-o pe U Cluj l-a deranjat pe antrenorul clujenilor, Neluţu Sabău. El a susţinut că la U Cluj Ianis Stoica a avut un salariu mai mare decât la FCSB.

Clubul l-a respectat foarte mult, a avut și un salariu mai mare decât la FCSB, un club cu alte pretenții. Aici nu vreau să tragă niște concluzii cineva că de fapt noi suntem vinovați, că nu i s-au dat nu știu ce sume lui Ianis. Nu există. A fost plătit mai mult decât a fost plătit la FCSB.

Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult la U Cluj. În acele condiții în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest. Asta este realitatea, ați văzut și dumneavoastră. După care, încet, el a început să se transforme. Pentru că și implicarea lui a fost alta, dar noi am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm”, a declarat Neluţu Sabău.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și