Închide meniul
EXCLUSIV

Gaziantep, prima ofertă concretă pentru transferul iernii de la FCSB. Toate detaliile mutării

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 ianuarie 2024, 15:25

Gaziantep, prima ofertă concretă pentru transferul iernii de la FCSB. Toate detaliile mutării

Gaziantep, prima ofertă concretă pentru transferul iernii la FCSB

Colaj Marius Şumudică şi Gigi Becali - Hepta

Gaziantep a făcut prima ofertă concretă pentru transferul iernii la FCSB. Echipa lui Marius Şumudică îl vrea neapărat pe Adrian Şut şi turcii au venit şi cu prima propunere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, clubul lui Şumudică îl vrea sub formă de împrumut până la vară pe mijlocaşul preferat al lui Becali. Şut ar avea însă o clauză obligatorie de cumpărare de 2.5 milioane de euro.

Gaziantep, prima ofertă concretă pentru transferul iernii la FCSB

Suma se apropie mult de cât a cerut Becali pentru mijlocaşul de 24 de ani în vara lui 2023, atunci când a avut de asemenea oferte pentru închizătorul liderului. Becali a vrut 3 milioane de euro, dar a primit doar două şi totul a picat atunci.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va accepta varianta de împrumut a jucătorului său, care ar putea ajunge la echipa lui Şumudică, acolo unde se mai află alţi trei români, Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim.

„Dacă am ceva cu Edi este că are și el inteligența întunecată. Nu ai voie… Șut este cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut de când sunt în fotbal. Nici Bourceanu, nici Pintilii”, spunea Gigi Becali, în toamna trecută.

Reclamă

Marius Şumudică a anunţat că nu mai cumpără jucători români

Pe de altă parte, Marius Şumudică era vehement cu câteva zile în urmă, atunci când nega că ar mai aduce jucători românia la Gaziantep, echipă la care are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare.

„Cu transferurile pe care le vom face, vom mai face încă 18-19 puncte şi ne vom salva.

Nu voi transfera niciun român. De data asta nu am niciun român pe listă. De fiecare dată am luat, de data asta nu am niciun român pe listă. Sunt jucători care evoluează în Argentina. Vreau doi argentinieni şi un jucător care joacă în Mexic”, a spus Şumi.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Şut are acum o cotă de piaţă de două milioane de euro şi vine după un sezon în care a marcat două goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și