Închide meniul

Gigi Becali a anunţat marele avantaj pe care FCSB îl are în faţa Rapidului, în lupta pentru titlu

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2023, 12:26

Reclamă
Gigi Becali a anunţat marele avantaj pe care FCSB îl are în faţa Rapidului, în lupta pentru titlu

Gigi Becali a anunţat marele avantaj pe care FCSB îl are în faţa Rapidului

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a anunţat marele avantaj pe care FCSB îl are în faţa Rapidului, în lupta pentru titlu. Patronul roş-albaştrilor e convins că jucătorii lui Charalambous şi Pintilii au învăţat din greşelile care au dus la pierderea titlurillor din ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că înfrângerea Rapidului cu U Cluj, 2-3, arată clar că giuleştenii ratează încă şansele mari de a urca în clasament. În cazul unei victorii, echipa lui Cristiano Bergodi ar fi ajuns pe 2, peste CFR Cluj.

Gigi Becali a anunţat marele avantaj pe care FCSB îl are în faţa Rapidului, în lupta pentru titlu

„M-a surprins total înfrângerea Rapidului. Nu ma așteptăm ca băieții lui Șucu să piardă meciul asta din Giulești cu U Cluj. Au avut șansă să vină pe doi în spatele nostru, dar au ratat-o. Aici mă face să mă gândesc că și Rapidul are probleme în meciurile cu miză, iar eu cred că noi trebuie să profităm.

Am dus în ultimii ani mai multe bătălii ca Rapidul în astfel de meciuri, iar în acest campionat trebuie ca noi să demonstram că am învățat ceva din luptele pierdute în anii trecuți. Dar îmi e mai clar de la etapă la etapă că noi suntem principala favorită în lupta pentru titlu”, a spus Becali, citat de prosport.ro.

Rapid a condus-o pe U Cluj cu 2-0, dar „Şepcile Roşii” au întors incredibil rezultatul şi Rapid a rămas pe locul 3, cu 30 de puncte, la 7 lungimi de FCSB şi la două de CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Bergodi a cedat şi și-a criticat jucătorii după Rapid – U Cluj 2-3

Cristiano Bergodi a cedat şi și-a criticat jucătorii după Rapid – U Cluj 2-3. Tehnicianul italian a vorbit despre partida din Giulești, în care „șepcile roșii” au revenit de la 0-2.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Rapid s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi. Acesta a menționat faptul că i-a avertizat pe jucători că va fi o partidă grea, dar nu înțelege motivul pentru care jocul acestora a lăsat de dorit.

„A fost puțină lipsă de maturitate, am picat acest test. De la 2-0 nu ar trebui să pierdem. Se spune că e un rezultat periculos, dar pentru noi era foarte important. Am jucat pe contre, o ocazie ei, una noi. Trebuia să fie mult mai echilibrat.

Reclamă

A fost un meci spectaculos, i-am lăsat să aibă prea multe ocazii. Ne-am dezechilibrat, a doua repriză este una de uitat. Nu putem lua gol așa, pe contra atac, cu echipa desfăcută, mai ales acasă. I-am avertizat pe băieți, dar eu sunt primul vinovat. Nu ar trebui să mai jucăm așa, la 2-0 aveam meciul la îndemână.

După ce am ieșit de la cabine parcă am rămas în vestiar. Am încercat să introduc în teren și atacanți, la scorul de 2-2. Pe teren trebuie să avem capacitatea de a nu dezechilibra, meciul se poate câștiga și în prelungiri. Dar noi am lăsat mult prea multe spații, au venit și goluri și ocazii, pentru ei.

Când îți iei 3 goluri de la 2-0 moralul e scăzut. Am încercat să venim cu jucători ofensivi, dar ne-am dezechilibrat. Am venit dintr-o perioadă foarte bună, înfrângerea aceasta ne aduce cu picioarele pe pământ. Poate fi o ocazie de a învăța. Trebuie să joci și cu echilibru totuși, dacă nu, adversarii te pedepsesc. Totuși, știam că au o echipă foarte bună”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și