Închide meniul

„Îmi reproşez că am luat 4 goluri!” Marian Aioani, discurs sincer după Rapid – CFR Cluj 1-4: „Nu ştiu ce explicaţie pot da”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 23:40

„Îmi reproşez că am luat 4 goluri! Marian Aioani, discurs sincer după Rapid – CFR Cluj 1-4: „Nu ştiu ce explicaţie pot da

Gică Hagi, criticat după transferul lui Marian Aioani la Rapid

Marian Aioani, în timpul unui meci / Profimedia

Marian Aioani a avut un discurs sincer după Rapid – CFR Cluj 1-4. Aioani a primit 4 goluri într-o singură repriză pe Giuleşti. Portarul Rapidului a spus că prima repriză a fost una dezastruoasă şi nu găseşte explicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aioani a mai spus că Rapid, deşi e singura echipă fără punct în playoff, are şanse de a-şi îndeplini obiectivul. Aioani i-a luat apărarea şi lui Cristiano Bergodi, căruia fanii i-au cerut demisia.

Marian Aioani, discurs sincer după Rapid – CFR Cluj 1-4

„Ce să mai fie de spus după un astfel de rezultat. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat în prima repriză. Nu ne-am ridicat la nivelul meciului, la tot ceea ce trebuia să facem pentru a câștiga. Eu sunt foarte dezamăgit pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Se cam repetă. Nu este bine pentru echipă. La Craiova am avut 45 de minute cu om în plus și am încasat 2 goluri.

Trebuia să facem un rezultat foarte bun. Prima repriză a fost dezastruoasă. Nu știu ce explicație pot da. Nu ne-am ridicat la nivelul acestui meci. Îmi reproșez că am luat 4 goluri. Poate puteam să fac mai mult.

Avem șanse să ne îndeplinim obiectivul, dar îmi e greu să cred că ne mai batem la titlu. Nu suntem departe de el. Trebuie să ne trezim și să fim altfel față de ultimele 3 meciuri. (n.r Vă temeți că puteți rămâne fără antrenor?) Da.. nu știu. Nu știu ce vină are Mister pentru că noi am jucat în halul acesta. Nu cred că e vina lui. Ne-au chemat suporterii, ne-au spus că au încredere în noi și că trebuie să luptăm mai mult”, a spus Marian Aioani, la digisport.ro.

Reclamă

Rapid – CFR Cluj 1-4. Echipa lui Bergodi a fost umilită de CFR Cluj

CFR Cluj a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 4-1 (4-0), sâmbătă seara, în Giuleşti, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii 1.

CFR a făcut o primă repriză perfectă, dovedind pragmatism şi marcând de patru ori, la doar câteva zile după despărţirea de antrenorul Adrian Mutu, în urma umilinţei suferite în sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Oaspeţii au deschis scorul rapid (4), prin Daniel Bîrligea, după un corner executat de Ciprian Deac. CFR şi-a dublat avantajul la scurt timp (8), prin acelaşi Bîrligea, care a profitat de o ieşire greşită a portarului Marian Aioani, după o lansare a lui Deac. Rapid şi-a creat prima sa ocazie (14), dar portarul Răzvan Sava a respins şutul lui Albion Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

O gafă a lui Iulian Cristea i-a oferit mingea lui Durel Avounou, iar acesta l-a servit perfect pe Bîrligea (36), care a realizat hattrick-ul. Ultimul gol al clujenilor a venit după o fază spectaculoasă: Philip Otele şi Deac au combinat în marginea careului, Otele a pătruns şi a centrat pentru Cristian Manea, care a făcut ca scorul să devină 4-0 pentru oaspeţi (45+1).

CFR mai putea marca o dată, prin acelaşi Bîrligea (68), dar şutul său din careu a fost respins de Aioani. Rapid a marcat golul de onoare, prin Rrahmani (81), după ce Sava a respins mingea şutată de Florent Hasani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și