Închide meniul

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: „Acolo e cea mai mare problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 10:04

Reclamă
Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid! Anunțul făcut de Viorel Moldovan: Acolo e cea mai mare problemă!”

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid

Marius Şumudică, la meciul cu Poli Iaşi / Hepta

Viorel Moldovan a anunțat că Marius Șumudică va avea parte de întăriri la Rapid, în următoarea perioadă. Președintele giuleștenilor a făcut anunțul, după remiza cu Universitatea Craiova, dezvăluind că doi jucători sunt gata să se întoarcă la antrenamentele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Viorel Moldovan a identificat și cea mai mare problemă a Rapidului. Acesta consideră că formația din Giulești suferă la mijlocul terenului.

Întăriri pentru Marius Șumudică la Rapid

Jucătorii care sunt gata să revină la antrenamentele Rapidului sunt Xian Emmers și Jakub Hromada. Viorel Moldovan a dezvăluit că se pregătesc și transferuri, giuleștenii dorind să aducă un nou atacant, după despărțirea de Albion Rrahmani.

Este normal să ne mulțumim cu acest punct. Am jucat împotriva unei echipe de mare calitate. Aveam două deplasări dificle și ne-am propus să luăm 4 puncte. Ne-am fi dorit mai multe, dar sunt bune și acestea.

Nu am fost foarte bine fizic. Pot să spun că este un plus că nu am dat multe ocazii adversarului, dar pe atac am suferit. Cred că se impunea cartonaș roșu la faza dintre Koljic și Siegrist. Arbitrul a avut altă viziune, e în regulă. În a doua repriză a fost un fault la Petrila. Penalty-ul la Cristi Săpunaru a fost dat ușor, la fel ca în meciul cu Dinamo. M-aș fi așteptat că Istvan Kovacs să controleze mai bine meciul.

Reclamă
Reclamă

Dar noi trebuia să facem mai multe dacă ne doream mai mult. Ne mulțumim cu acest punct. La Kait este o situație mai complicată, se întâmplă, pur și simplu i s-a făcut rău. Cădere de calciu.

Analizăm foarte mult, avem foarte multe variante. Sper să fim inspirați și să aducem un atacant de calitate. Căutam și ceva experiență în momentul de față. Vrem să ne întărim și în zona mediană. Emmers revine săptămâna viitoare la antrenament. Și Hromada la fel. Consider că marea problemă este mijlocul. Când motorul nu funcționează, atacul și apărarea au de suferit”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Marius Şumudică, savuros la conferinţa de presă, după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Marius Şumudică a fost savuros atunci când un jurnalist i-a transmis după Universitatea Craiova – Rapid 1-1 care este scorul la „directe” între antrenorul Şumudică şi echipa din Bănie. Şumi e neînvins în şapte meciuri, având 4 victorii şi 3 egaluri.

Reclamă

E clar că avem nevoie de pregătire, e clar că avem nevoie de unele transferuri şi cu siguranţă am început să formăm un tot unitar. Conducerea e aproape de mine.

Vom creşte de la joc la joc, trebuie să ajungem în play-off, iar pentru mine Cupa României este un obiectiv important. Nu va exista echipa a doua, fiindcă vreau să mă calific”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

„Nu înțeleg ce s-a întâmplat!” Max Verstappen a răbufnit, după ce s-a clasat pe locul 7 în calificările Marelui Premiu al Italiei

11:11

Reacția lui Andrei Ivan, după ce a fost dorit de Gigi Becali și Dan Șucu! Ce a spus despre o plecare de la Universitatea Craiova

11:00

VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY

11:00

VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei astăzi, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (15:45)! Lando Norris, în pole position

10:45

Cursa din etapa de Porsche Supercup din Italia, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, ora 13:05! Larry ten Voorde, la un pas de un nou titlu

10:12

Premiera maraton a noului sezon Asia Express este Duminică de la 20:00 si Luni – Joi de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 5 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și