Închide meniul

Joyskim Dawa, declaraţii uluitoare: „FCSB este un fel de PSG în Franţa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 22:18

Joyskim Dawa, declaraţii uluitoare: „FCSB este un fel de PSG în Franţa!

Basarab Panduru a dat de pământ cu Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci pentru FCSB / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Joyskim Dawa a făcut declaraţii uluitoare în presa din Africa. Fundaşul a comparat-o pe FCSB cu PSG, campioana en-titre din Ligue 1. Acesta a fost motivul principal pentru care Dawa a refuzat ofertele din Franța, Belgia și Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul venit de la FC Botoșani a spus că a refuzat-o pe CFR Cluj pentru că echipa lui Gigi Becali joacă un fotbal mai bun. Acesta a primit un salariu de 14.000 de euro.

Joyskim Dawa, declaraţii uluitoare

„Am ales să continui în România, pentru că a trebuit să confirm ce am realizat cu FC Botoșani în primul sezon. Am vrut să rămân într-un campionat pe care-l cunosc, nu să mă duc undeva unde aș fi început de la 0.

Am decis să vin la FCSB, pentru că acolo este un proiect. Fac parte din acest proiect. FCSB e un club mare, există marketing, entuziasm, este un fel de PSG în Franța. Așa că am ales să vin și să dovedesc ce am reușit la Botoșani.

Trebuie să ne calificăm în Conference League și, bineînțeles, să luăm campionatul. Ar fi un pas mare pentru bine, pentru că nu am fost campion până acum”, a declarat Joyskim Dawa, potrivit africafootunited.com.

Reclamă

Mihai Stoica: „CFR Cluj are şanse cum are PSG în Franţa!”

Mihai Stoica a avut o reacţie fabuloasă când a vorbit despre lupta la titlu. Managerul general al FCSB spune că CFR Cluj este principala favorită la titlu şi în acest sezon.

Mihai Stoica a spus presiune pe cei de la CFR Cluj înaintea campionatului. A spus că şansele ardelenilor sunt la fel de mari ca cele ale echipei lui Messi, Mbappe şi Neymar în Franţa.

„CFR este de departe favorită (n.r. la titlu. (Reporter: Luaţi în calcul şi Rapidul?) CFR este de departe favorită. Are şanse cam cum are PSG în Franţa. Nu pot să iau în calcul pe nimeni din moment ce doar pe CFR o văd favorită„, a spus Mihai Stoica la o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali l-a „îngropat” în bani pe Joyskim Dawa

Gigi Becali l-a „îngropat” în bani pe Joyskim Dawa. Patronul FCSB a cedat la negocieri şi i-a oferit camerunezului salariul dorit. Acesta ar fi vrut să îi dea un salariu de 11.000 de euro pe lună, dar Dawa a refuzat. Până la urmă, Becali i-a oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro.

Becali i-a oferit şi o primă de instalare de 30.000 de euro. De asemenea, fundaşul a mai obţinut un bonus de 30.000 de euro în cazul în care FCSB ajunge în grupele Conference League.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist.

Pe aia am aruncat-o și eu așa că nu aibă el pretenții mari. Avem negocieri cu georgianul, doar ca nu este comunitar, și nu-mi convine să plătesc 70% taxe. Am cei mai înalți fundași centrali din România, să dea cu capul. La revedere, nu mă interesează. Să vorbească el, el e fotbalist„, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și