Închide meniul

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid: „Uite aşa devine şi anul ăsta campioană!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 15:36 / Actualizat: 11 martie 2024, 16:24

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid: „Uite aşa devine şi anul ăsta campioană!

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid

Instagram Denis Alibec

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid. Emilia Stroe a postat un mesaj pe reţelele de socializare care a devenit viral.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit o umilinţă istorică în derby-ul cu Rapid, iar glumele pe seama echipei lui Gigi Becali au curs în valuri. Chiar şi mama lui Denis Alibec, fost atacant la FCSB, a făcut o glumă pe seama echipei lui Gigi Becali.

Mama lui Denis Alibec râde de Gigi Becali şi de FCSB după umilinţa cu Rapid

„Şi uite asa FCSB devine și anul ăsta campioană. Felicitări Rapidişti!”, a scris Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, pe reţelele de socializare.

Victor Angelescu, ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB: „Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând”

Victor Angelescu a făcut o ironie devastatoare la adresa lui Gigi Becali, după ce Rapid a umilit FCSB. Giuleştenii s-au impus cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat în faţa liderului din Liga 1.

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, nu l-a uitat pe Gigi Becali. Acesta a taxat dur declaraţiile patronului celor de la FCSB şi l-a ironizat, după ce acesta a declarat în mai multe rânduri că soarta campionatului s-a decis:

Reclamă

„Nu toată lumea zicea, domnul Becali zicea (n.r. că e gata campionatul). Chiar vreau să văd şi eu unde este, că a zis că ne bate pe valoare, că ne surclasează, că nu ştie ce se întâmplă, că o să fie la 18 puncte.

Eu zic să bage şampania înapoi la rece, că la fotbal îi batem oricând. Îi cam batem de ceva timp. Azi a fost o diferenţă mare între noi şi ei, de la valoare până la orice. Unde-i valoarea acum, domnu’ Becali? Unde-i valoarea?

Şampania încă o are, că e încă pe primul loc, dar pe valoare greu. Cred că am arătat că suntem echipa mai bună azi, am fost mult mai buni, dar rămâne diferenţa de puncte, FCSB are prima şansă, dar eu zic totuşi să o ţină la rece, campionatul se joacă”, a declarat Victor Angelescu, la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid – FCSB 4-0. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Elias Charalambous

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a deschis scorul.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74 Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și