Închide meniul

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 23:20

Reclamă
Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri! Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a făcut o ironie supermă pentru Dan Şucu. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a transmis că acţionarul majoritar de la Rapid are „două înfrângeri” în lupta cu rivalii din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a oferit declaraţii, după ce Dan Şucu a încercat să-l întoarcă pe Daniel Bîrligea din drumul către FCSB. Gigi Becali a plusat însă şi a oferit două milioane de euro în schimbul atacantului.

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu

Mihai Stoica a subliniat faptul că Dan Şucu a încercat să-i transfere şi pe Louis Munteanu, şi pe Daniel Bîrligea, în această vară. Cei doi au ales însă să semneze cu rivalele din Liga 1 ale Rapidului.

În acest context, MM a transmis că Dan Şucu are „două înfrângeri”, în timp ce Gigi Becali are un singur „eşec” în duelul cu rivalii din Liga 1, în această vară. Patronul de la FCSB l-a avut pe listă pe Louis Munteanu, însă atacantul a semnat cu CFR Cluj.

„Neluţu Varga are o victorie că l-a luat pe Louis Munteanu, Gigi are şi el o victorie că l-a luat pe Bîrligea, iar Şucu are două înfrângeri. Pentru că ei (n.r. Rapid) au spus că au fost interesaţi, şi de Louis Munteanu, şi de Bîrligea.

Reclamă
Reclamă

Gigi are o victorie şi o înfrângere. Neluţu Varga nu are nicio înfrângere. A jucat o singură partidă, ”apărărea siciliană” (n.r. deschidere din şocul de şah)”, a declarat Mihai Stoica, conform primaport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte.

„MM” a spus că Gigi Becali a profitat de situația de la CFR Cluj și că transferul a fost posibil pentru că ardelenii au ratat calificarea în Conference League.

Reclamă

Gigi a profitat de situația de la CFR. Ei au un lot foarte mare, nu au luat în calcul că nu vor juca în Conference League. Sunt costuri foarte mari. Trebuie respectate regulamentele, sunt monitorizați de UEFA. Pot să nu mai joci în Europa! Noi vorbim de CFR în general, există multe cluburi monitorizate.

Eu i-am spus că îmi place foarte mult de Bîrligea, dar noi jucăm altceva față de ce joacă CFR. Totuși, nu poți să îi găsești defecte. Mi-a zis că putem să îl luăm, pe 2 milioane.

Eu nu l-am văzut vreodată să nu aibă chef. Am văzut mulți alții”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și