Închide meniul
UPDATE

Oțelul – Universitatea Craiova se va juca! Anunțul de ultim moment al oltenilor

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 14:10

Reclamă
Oțelul – Universitatea Craiova se va juca! Anunțul de ultim moment al oltenilor

Oțelul - Universitatea Craiova, în periocul să nu se joace

Dorinel Munteanu și stadionul plin de zăpadă de la Galați/ Colaj Hepta, Facebook Oțelul

Partida dintre Oțelul și Universitatea Craiova a folst în pericol să nu se joace astăzi. Stadionul din Galați a fost  acoperit de zăpadă, iar oficialii au transmis un mesaj cu privire la condițiile meteo nefavorabile. Fanii au început să curețe suprafața de joc, cu câteva ore înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Oțelul și Universitatea Craiova, din etapa a 17-a din Liga 1, este programat la ora 17:30.

Oțelul – Universitatea Craiova a fost în pericol să nu se joace

Update 14:20: Oțelul – Universitatea Craiova se va juca astăzi! Anunțul a fost făcut de clubul oltean, cu puțin timp în urmă.

În urma discuțiilor avute cu deținătorul drepturilor TV, LPF și oficialii SC Otelul Galati, meciul de astăzi se va disputa! Luptă, Știința! Suprafața de joc a Arenei “Oțelul” este deja deszăpezită pe jumătate”, a anunțat pe Facebook Universitatea Craiova.

Update 13:30: Au apărut noi imagini de la stadionul din Galați. Viscolul nu a încetat, astfel că oficialii gălățenilor nu au putut interveni pentru a curăța suprafața de joc, care este acoperită de zăpadă. Sunt șanse mici ca meciul să se joace astăzi.

Reclamă
Reclamă 4

Oficialii de la Oțelul au transmis un mesaj clar cu privire la desfășurarea partidei cu Universitatea Craiova. Aceștia au anunțat că viscolul creează probleme la Galați, și se va urmări evoluția situației pentru a se stabili dacă meciul se poate desfășura în condiții optime.

De asemenea, gălățenii au mai transmis că instalația de încălzire a gazonului a fost pornită de ieri, cu o zi înaintea meciului cu oltenii, însă nu se poate interveni pentru curățarea suprafeței de joc din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Reclamă

Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați – Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, au transmis oficialii de la Oțelul, pe Facebook.

Dorinel Munteanu și-a băgat în ședință jucătorii, după ultimul meci

Dorinel Munteanu și-a băgat în şedinţă jucătorii după UTA – Oţelul 2-4. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat extrem de nemulţumit că echipa sa a primit două goluri.

Mai mult, Dorinel Munteanu a anunţat că obiectivul echipei este calificarea în playoff. Oţelul Galaţi s-a apropiat la doa două puncte de locul 6, ocupat de Petrolul.

„Am ştiut că aveam un adversar dificil, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune şi i-am făcut să greşească. Sunt puţin necăjit că am primit două goluri. Mai trebuie să lucrăm la psihic, nu ai cum să iei atât de uşor două goluri.

Ce dacă a avut posesie UTA, a avut în terenul lor, nu în al nostru. De ce vă miră? Eu v-am spus că jocul echipei creşte de la meci la meci. Muncesc zi de zi să ne îndeplinim obiectivul. Până în decembrie sper să câştigăm. Vă spun eu că obiectivul este playoff-ul, ei nu au voie să îl spună. Acesta este impus de mine. Agitaţia vreau să le-o transmit băieţilor. O să discut cu ei, nu e permis să iei două goluri. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea celor care au intrat„, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:39

Spania – Germania 2-1! Ibericii s-au calificat în semifinalele EURO 2024 cu un gol al lui Mikel Merino! Dani Olmo, gol şi assist!

21:24

„Un abuz!” Mihai Stoica a răbufnit! Cere o schimbare majoră în Liga 1: „Nu suntem singurii deştepţi din fotbalul mondial!”

21:10

Portugalia – Franţa LIVE TEXT, ora 22:00. Duel stelar între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe! Echipele de start

20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și