Închide meniul

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 ianuarie 2024, 19:47

Reclamă
Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool!

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool!

Adrian Mutu la conferinţa de presă de astăzi / captura YouTube CFR Cluj

Jurgen Klopp a declarat astăzi că o va părăsi pe Liverpool la finalul acestui sezon. La prima sa conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj, „Briliantul” a fost întrebat de jurnalişti despre acest subiect. Iată reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu va debuta pe banca lui CFR Cluj în meciul de luni, cu FC Voluntari, de acasă. CFR Cluj – FC Voluntari va fi în format LIVE TEXT luni, de la ora 20:00.

Reacţia fabuloasă a lui Adrian Mutu după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool!

Păcat că am semnat cu CFR Cluj… Ce părere să am? e unul dintre cei mai mari antrenori ai acestui sport. Are 9 ani la Liverpool, se termină un ciclu. El știe ce e cel mai bine ce are de făcut”, a spus Adrian Mutu în conferinţa de presă de astăzi.

Adrian Mutu a răbufnit în prima lui conferinţă de presă ca antrenor al lui CFR Cluj. „Briliantul” le-a răspuns celor care consideră că nu va reuşi pe banca ardelenilor.

CFR Cluj se află în prezent pe locul 2 în Liga 1. Ardelenii au acelaşi număr de puncte cu Rapid, 36, aflându-se la 11 lungimi în spatele liderului FCSB.

Reclamă

„Nu mă interesează (n.r.: de cei care spun că nu va reuşi pe banca lui CFR Cluj). Credeți-mă, nu mi s-au dat șanse nicăieri de când sunt antrenor. Toată lumea mă critică și în general am fost criticat și ca jucător. Nu vreau să demonstrez nimănui nimic. Sunt aici și dacă sunt aici, atunci este și meritul meu, nu?”, a declarat Adrian Mutu în conferinţa de presă de astăzi.

„E o mare responsabilitate şi o mare provocare pentru mine”

„Sunt bucuros că sunt aici, e o mare responsabilitate, o mare provocare pentru mine, o echipă importantă, o echipă mare, cea mai titrată din ultimii 15-20 de ani. Pentru asta spun că este o mare responsabilitate pentru că la CFR există decât o șansă, aceea de a câștiga toate meciurile.

Obiectivele personale se leagă oarecum cu obiectivele echipei, acelea de a ne lupta pentru titlu și bineînțeles și Cupa României. Am găsit un lot foarte bun, cu jucători importanți, cu unii am fost colegi la națională, cu alții am jucat ca adversar în alte campionate, cum ar fi contra lui Tachtsidis, în Italia. Bineînțeles, îi știu bine pe băieții din garda veche, care sunt aici și cu care ne-am luptat și înainte în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Avem condiții foarte bune, am găsit exact așa cum mă așteptam să fie la un club mare. Obiectivele sunt normale, aceleași pe care le-au avut toți antrenorii de până acum și cred că le vor avea și de acum înainte, pentru că sunt obiectivele clubului. Nu există altceva decât să încercăm să câștigăm tot ce se poate.

Adrian Mutu: „Nu ne uităm la ceilalţi!”

În ceea ce privește contractul, pentru mine în momentul ăsta banii nu sunt importanți, e o investiție pe care o fac în mine însumi, e o provocare mare să fiu la un club de acest gen și sper să și confirm. De aceea pentru mine, banii sau alte lucuri nu au contat. Eu vreau să mă gândesc la prezent și la viitorul apropiat, ne așteaptă meciuri grele, sper să pot să le arăt tuturor și să demonstrez de ce sunt în stare, împreună cu echipa. Ținând cont de cum ne aflăm în clasament și de distanța care este între noi și FCSB, dar și între noi și celelalte, care nu e foarte mare, trebuie să fim foarte atenți și să ne gândim doar la noi, să o luăm joc cu joc, fără să ne uităm la ceilalți.

Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînviem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători. Așa cum spuneam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare. Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”, a mai spus Adrian Mutu astăzi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și