Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali a anunţat cel de al treilea transfer al iernii pentru FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 22:50

Reclamă
Reacţia lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali a anunţat cel de al treilea transfer al iernii pentru FCSB!

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali a anunţat cel de al treilea transfer al iernii pentru FCSB

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că fundaşul dreapta de Urartu, Nana Antwi, a semnat cu FCSB, iar acum Mihai Stoica a reacţionat, pe contul de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB susţine că cei de la Urartu nu au acceptat încă propunerea „roş-albaştrilor” pentru ca Nana Antwi să se alăture de acum clubului patronat de Gigi Becali.

Reacţia lui Mihai Stoica după ce Gigi Becali a anunţat cel de al treilea transfer al iernii pentru FCSB!

FCSB a făcut al treilea transfer al iernii. Deocamdată, nu. A fost avansată o sumă de transfer. N-a fost acceptată. Dacă se va ajunge la o înțelegere, Nana Antwi va veni în interiorul acestei ferestre de transfer. Dacă nu, va veni din iunie”, a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

Gigi Becali a anunţat astăzi că Nana Antwi a semnat cu FCSB şi că el este dispus să mai achite 50.000 de euro în plus pentru ca fundaşul să se alăture de acum „roş-albaştrilor”. Oferta iniţială a FCSB-ului pentru fundaşul lui Urartu a fost de 50.000 de euro, având în vedere că jucătorul mai are contract cu echipa armeană doar până în vara acestui an.

FCSB a semnat cu băiatul ăla în ianuarie, jucătorul este al nostru din iunie. Astăzi a plecat un impresar ca să negocieze cu ei, le-am trimis contractul semnat de jucător și negociază să mai dăm 50.000 și să vină mai repede”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Fundaşul de 23 de ani cotat la 275.000 de euro a marcat două goluri şi a oferit şi două assist-uri, în cele 23 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru Urartu. Dacă Nana Antwi ajunge în această pauză la FCSB, Vali Crețu va părăsi echipa. Mihai Stoica speră să-l convingă pe patron să îl păstreze și pe Crețu.

Creţu merge şi el (n.r. în cantonament). Creţu nu mai are contract. Nu, n-am mai întâlnit o situaţie de genul ăsta. Eu aş vrea ca el să rămână până în vară şi sper să rămănă, chiar dacă va fi transferat alt fundaş dreapta, că ne poate ajuta.

Nu ştim ce aducem, mai ales jucători care n-au evoluat în România şi cred că Vali Creţu rămâne o soluţie pentru noi. Să nu uităm episodul cu Craiova 1948, dar până la eliminare s-a apărat perfect la Bahassa, meciul cu Universitatea Craiova, iar la Cluj împotriva lui Krasniqi a făcut un joc foarte bun„, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul cu care FCSB a plecat în cantonament

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, de unde va reveni în ţară pe 21 ianuarie. Gloria Sport Arena este complexul din Belek unde va fi cazat liderul. Lask Linz e singurul adversar pe care FCSB îl va întâlni în Turcia, pe 14 ianuarie.

  • Portari: Târnovanu, Vlad, Udrea
  • Fundaşi: Creţu, Panţiru, Dawa, Haruţ, Pantea, Radunovic
  • Mijlocaşi: Şut, Oct. Popescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Olaru, Radaslavescu, Laszlo, Popa, Alhassan
  • Atacanţi: Coman, Compagno, Miculescu, Băluţă, Luis Phelipe

FCSB are 44 de puncte, cu 8 mai multe decât urmăritoarea CFR Cluj. În primul meci din 2024, „roș-albaștrii” joacă pe teren propriu cu UTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și