Închide meniul

„Se transformă!” Detalii din interior despre Dan Petrescu! Cum se comportă, de fapt, cu jucătorii

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 11:47

Reclamă
„Se transformă! Detalii din interior despre Dan Petrescu! Cum se comportă, de fapt, cu jucătorii

Detalii din interior despre Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci/ Profimedia

Claudiu Petrila a oferit detalii din interior despre Dan Petrescu. Mijlocaşul celor de la Rapid a dezvăluit cum se comportă, de fapt, antrenorul cu jucătorii săi. Acesta a transmis că „Bursucul” este foarte agitat în timpul meciurilor şi a antrenamentelor, însă ulterior se calmează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila a fost antrenat de Dan Petrescu, la CFR Cluj. În prezent, mijlocaşul evoluează la Rapid, în timp ce „Bursucul” o antrenează pe Jeonbuk.

Detalii din interior despre Dan Petrescu

Claudiu Petrila a dezvăluit că Dan Petrescu este foarte calm şi glumeţ atunci când nu vine vorba de fotbal. În timpul antrenamentelor şi a meciurilor, tehnicianul este extrem de agitat, însă se „transformă” după ce acestea se termină.

Întrebat direct dacă a fost înjurat de Dan Petrescu, Claudiu Petrila nu a vrut să ofere un răspuns clar şi a declarat că astfel de lucruri vor rămâne în vestiar. Mijlocaşul de la Rapid a declarat că „Bursucul” e o fire impulsivă, însă niciodată nu a vrut răul jucătorilor săi.

„Este aşa doar în timpul antrenamentului şi în timpul meciului. După, este o persoană calmă, glumeşte. Se transformă. În afară este mult mai calm.

Reclamă

(n.r. dacă a fost înjurat de Dan Petrescu) Asta va rămâne în vestiar. Dar nu vreau să dau din casă. Nu m-au afectat pentru că m-am învăţat să îmi treacă, să nu mă afecteze.

Aşa era el ca persoană, nu că îţi voia răul. Era mai impulsiv şi îi mai scăpa câte una. În unele momente mă gândeam că poate am greşit eu sau aşa a considerat în momentul ăla.

Încercam să trec peste şi să joc cât mai bine, să fac tot ce ţine de mine să evoluez cât mai bine. Mă gândeam că poate, poate sunt titular la următorul meci.

Reclamă 4 / 0/3

După ce am venit de la Sepsi, a fost cu Şumudică. Am marcat trei sau patru goluri în cele şapte meciuri. Mi-a dat încredere. După ce a plecat a fost un moment neplăcut pentru mine”, a declarat Claudiu Petrila, conform fanatik.ro.

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei

Dan Petrescu nu s-a mai plâns de nimic după calificarea în sferturile Ligii Campionior Asiei. Antrenorul român a făcut plecăciuni în fața jucătorilor de la Jeonbuk, după rezultatul uriaș.

La finalul partidei cu rivalii de la Pohang, Dan Petrescu a dezvăluit că prestația jucătorilor săi a fost una excelentă și le-a mulțumit acestora pentru modul în care au gestionat partida.

„Am făcut o treabă bună în repriza secundă, am marcat și am reușit să închidem meciul. A fost o zi bună. Vreau să îi felicit pe jucători pentru această calificare. Am făcut un meci bun.

Sunt fericit că am ajuns în sferturi. Am luat primul gol astăzi, dar am reușit să ne organizăm bine în repriza secundă și să întoarcem soarta meciului.

Cei de la Pohang au fost agresivi, așa că le-am cerut și jucătorilor mei să fie agresivi. Din fericire, jucătorii mei au fost puternici și și-au arătat experiența. Performanța lor a fost bună”, a spus Dan Petrescu, citat de biz.chosun.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și